Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwd

Rozwiazlosc kobiet to wina facetow

Polecane posty

Gość gość
gość i JAKI to ma związek ze zmuszaniem dziecka do miłości drogi gościu???? napisałam że dziecka do miłości NIE trzeba zmuszać a u samca wzbudzić jakiekolwiek inne odczucia poza tymi w genitaliach jest ciężko jezyk.gif więc Twój argument jest bez sensu jezyk.gif fakt że kobieta rodzi a nie mężczyzna nie ma związku ze ZMUSZANIEM dziecka do okazywania miłości matce, co sugeruje anonimowa jezyk.gif xxx Miłość kobiety i mężczyzny w pewnym stopniu opiera się na pożądaniu a miłość dziecka do matki wynika z tego, że byli ze sobą blisko podczas ciąży i ma to kolosalne znaczenie bo tatę dziecko poznaje dopiero po urodzeniu i tak samo dziecko musi pokochać na nowo tatę i tata dziecko. Jest to proces gdyż wcześniej oboje nie mają ze sobą kontaktu.

Gość gość
a co do braku dojrzałości kobiet bo stosują gierki... Gierki stosujemy bo NIE MAMY INNEGO WYJŚCIA. Jeżeli facet po kilku miesiącach randowania i okazywania mi niemal czułości nagle urywa kontakt bo okazałam zainteresowanie to ja się pytam - Z czym do ludzi??? Jest pełno wątków na Kafe gdzie samiec umawia się dłuuuuuuuuuuuugo i nie traktuje danej pani jak koleżankę tylko więcej po czym nagle urywa kontakt za karę, że ona okazała zainteresowanie :P Za to jeżeli się ignoruje samca i leje moczem to nagle samiec uległy jest i liże tyłek swojej pani bo ten wasz cały bzdurny instynkt łowcy :P:P:P Wy też się nauczcie mądrzej wybierać, nie skreślajcie zakochanych dziewczyn, które was nie odstraszają fizycznie tylko dajcie im szansę to będziecie mieć wierne i kochające żony :P proste.

Gość Bozon Higgsa
A pianie na temat wielkich fiutów to też domena facetów? Seks z murzynami też Wam męzczyźni wmówili? W sumie ta rozwiązłośc może wyjdzie wszystkim na dobre. Kobiety przestaną handlować d**ą przed patrnerem, kościół straci wpływy i wreszcie nastanie tak upragnione przez kobiety równouprawnienie.

Gość gość
anonimowa___ Jeżeli tym dzieckiem będzie córka, to pół biedy, ale jeżeli syn, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że wyrośnie z takiego kaleka życiowa, nie umiejąca sobie poradzić w życiu. Przemyśl sobie jeszcze raz tę swoją ,,strategię"... X Zakładając, że kobiety wybierają złych facetów to nawet córka może wyrosnąć na kalekę życiową. Dając szansę dobremu mężczyźnie dajecie dziecku ogromne szczęście.

Gość Bozon Higgsa
gość- ta pani o udawaniu i gierkach....bardzo mądrze napisane. Racja. Dodałbym jeszcze spory odsetek porzuconych pań - zakochanych , ale stosujących durne gierki, których ktoś nie wytrzymał.

Gość gość
Gierki stosujemy bo NIE MAMY INNEGO WYJŚCIA xxx Jesteś niemyśląca czy jednak masz mózg kobietopodobna istoto? Nie po to został odkryty język by on sobie był. Trzeba rozmawiać a nie zachowywać się jak zwierze czy dziecko. i jeszcze raz powtórzę to, że lecicie na złych facetów mnie nie interesuje to wasz problem i wasze wybory. Co mnie interesuje jak ktoś inny się zachowuje. Jeśli ktoś kogoś zabije też to zrobisz? Potrafisz myśleć samodzielnie a nie przyjmować i robić co Ci każą? Nie będę robił za Jezusa mesjasza i nie będę się biczował i brał odpowiedzialności za to jakich sobie facetów wybieracie. Jak to się mówi tego kwiatu jest pół światu a to, że wy wybieracie chwasty to już wasz wybór.

Gość gość
durne gierki, których ktoś nie wytrzymał. ­ cierpliwosc cnota :)

Gość anonimowa___
Problem w tym, że pęd do ,,złych" facetów, to ewolucyjna scheda, którą trudno przełamać. Ale racja, trzeba się starać. Na pohybel instynktom. Pytanie tylko czy zlekceważynie instynktu, nie będzie skutkowało brakiem spełnienia? Ciężko się zmusić, do tego by podobał się nam ten a nie inny osobnik. Wy faceci często zmuszacie się do miłych, porządnych, mądrych, ale niezbyt atrakcyjnych fizycznie kobiet? Hmm?

Gość gość
18.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość mimo iz jestem Kobieta to napisze tak jak suka nie da pies nie wezmie no chyba ze to g***t ale nie o tym tu piszemy zatem moje panie szanujcie sie a i powodzenie bedziecie mialy wieksze ­ sie usmiechne :) wiesz do czego zdolny jest facet, ktory nie dostanie tego czego oczekiwal? nie bedzie przebierał w slowach, zeby kobiete upokorzyc mimo, ze mu nie ulegla i tak bedzie ta co "daje kazdemu" paradoks? nie poprostu faceci to podgatunek :)

Gość Chwd
wybiaremy niewłaściwych? a co kiedy wybierzemy tego właściwego, wszystko pięknie fajnie, kocha, jest kochany i dochodzi do sexu....przy czym pan naogladal sie p***osow i wymusza na kobiecie jakies sexy analne i inne ponizajace ja figury, a ona nie chce. wtedy nastepuje pogorszenie relacji, bo ona nie chce a on chce i zaczyna ja przekonywać, przymuszać lub szukac na boku. a ona kocha mocno i dla swietego spokoju lub z milosci stwierdza, ze zacisnie zeby i pozwala mu ze sobą robic rzeczy wbrew sobie. I czyja to wina, ze on ma jakies chore wymagania, bo sie filmikow naogladal, a potem mowi o swojej kobiecie, ze dzifka, bo takie rzeczy z nim robila. I kto nalega na te wszystkie p***o-figury? chyba nie chcecie mi wmowic ze kobiety....

Gość gość
dzifka to jeszcze nie najgorsze z okreslen

Gość gość
Chwd wybiaremy niewłaściwych? a co kiedy wybierzemy tego właściwego, wszystko pięknie fajnie, kocha, jest kochany i dochodzi do sexu....przy czym pan naogladal sie p***osow i wymusza na kobiecie jakies sexy analne i inne ponizajace ja figury, a ona nie chce. x To mówisz nie dziękuję i tyle. Nie masz języka w gębie? c I czyja to wina, ze on ma jakies chore wymagania, bo sie filmikow naogladal, a potem mowi o swojej kobiecie, ze dzifka, bo takie rzeczy z nim robila. x A czyja to wina, że kobieta takiego wybrała? Może sąsiada, że nie jego wybrała:P

Gość anonimowa___
,,To mówisz nie dziękuję i tyle." - racja, trzeba umieć odmawiać. Sek w tym, że prawie pewne że taka odmowa poskutkuje odejściem amanta. Z drugiej strony może i dobrze. Na co komu taki szantażysta? Albo się kobieta godzi na perwersje i liczy się z tym, że to jest cena za ,,miłość" (ładna mi kurka miłość) albo mówi ,,panu już podziękuję" i ma swięty spokój.

Gość gość
A czyja to wina, że kobieta takiego wybrała? Może sąsiada, że nie jego wybrała ­ sasiada :classic_cool: macie przystojnych sasiadow?

Gość gość
2013-11-18 13:56:17 gość Posiadanie lub nie mózgu nie ma nic do rzeczy. Facet z natury jest myśliwym i preferuje trudne kobiety, niedostepne i zimne ponieważ trudniej je zdobyć i przez to są RZEKOMO atrakcyjniejsze niezaleznie od tego co naprawdę sobą reprezentują. Próbowałam Ci wyjaśnić że gierki NIE SĄ NASZĄ FANABERIĄ tylko wynikiem Waszych wymysłów. Gdyby żadna kobieta nie stosowała gierek tylko wychodziła z sercem na dłoni i okazywała swoje uczucia to nawet jeżeli ma dobre zamiary wobec faceta zostanie odrzucona ponieważ nie jest "trudną zdobyczą" :P teraz kumasz?

Gość Chwd
a skad ma na początku wiedzieć, co z niego za gagatek, jak facet na początku niezle gra, żeby dostać to czego chce....a jak nie dostanie, to baj baj. I kto w takim przypadu oszukuje? Kobieta? bo myśli, ze trafila na normalnego, uczciwego faceta? faceci to szmaty i hipokryci....bajkopisarze i dewianci...niestety

Gość anonimowa___
,,Facet z natury jest myśliwym i preferuje trudne kobiety, niedostepne i zimne" - tak o ile są piekne i nieprzeciętnie zgrabne. Przeciętnych ,,Kasiek" raczej to nie dotyczy...

Gość gość
To prawda anonimowa na odgrywanie księżniczek raczej mogą sobie pozwolić kobiety bardzo atrakcyjne fizycznie. Ale czy to zmienia fakt, że TAK a nie inaczej jest mężczyzna zaprogramowany? Wiem z własnego doświadczenia, że można się naprawdę facetowi podobać i pociągać go a do tego okazywać że nam na nim zależy i na końcu będzie figa z makiem za karę bo nie była "niedostępną zdobyczą". Za to była, która grała w gierki oczywiście była traktowana jak królowa mimo że zdradzała i pomiatała. No to powiedzcie mi mądrale JAKI przekaz to jest dla kobiety?? Żeby być otwartą uczciwą i bezpośrednią bo mężczyzna doceni to że nie bawię się w gierki czy wręcz przeciwnie? Bo ja mam takie dziwne wrażenie, że ta druga opcja :P

Gość gość
zawsze jest tak że człowiek chce tego czego nei może dostać i naprawde nieliczne osoby zarówno faceci jak kobiety potrafią docenić milego wiernego partnera,ale za to takie osoby są wtedy szczęśliwe.

Gość gość
Próbowałam Ci wyjaśnić że gierki NIE SĄ NASZĄ FANABERIĄ tylko wynikiem Waszych wymysłów. Gdyby żadna kobieta nie stosowała gierek tylko wychodziła z sercem na dłoni i okazywała swoje uczucia to nawet jeżeli ma dobre zamiary wobec faceta zostanie odrzucona ponieważ nie jest "trudną zdobyczą" jezyk.gif xxx kobieta trudna do zdobycia to taka co ma zasady, nie jest łatwa a nie taka co stroi humory i się foszy. A te gierki są właśnie waszą fanaberią i oznaką braku logicznego myślenia. Żadna normalnie myśląca kobieta nie stosuje gierek tylko zachowuje się stosownie do wieku. Bo dziecku pewnie takie gierki można wybaczyć ale nie dorosłej osobie, która powinna świadomie podejmować decyzję.

Gość gość
Żeby być otwartą uczciwą i bezpośrednią bo mężczyzna doceni to że nie bawię się w gierki czy wręcz przeciwnie? Bo ja mam takie dziwne wrażenie, że ta druga opcja jezyk.gif x Jak dajesz się na tacy i nie masz własnego zdania to nie ważne jaka byś nie była takiej mało kto chce bo taką każdy może okręcić w okół palca. Gierki są dla małych dziewczynek a nie dla kobiet.

Gość Bozon Higgsa
Z perwersji by mi wystarczyło coś pierwotnego. Siedzimy sobie przy ognisku, gadamy o niczym, moja ukochana bawi się moimi kulkami przez rozprutą kieszeń. Spodnie stare, to się rozdarło od noszenia kluczy. Patrzymy w ogień. Nikt nikogo nie zmienia i nie naprawia. Nie ogląda butów ,komórek i zadaje sakramentalnego pytania "czym jeździsz?" Czego chcieć więciej ? . Wszystkie księżniczki i inne aktorki odpadają w przedbiegach.

Gość gość
do Bozon Higgsa....a nie da siedzieć i patrzeć w ten ogien bez tego malenia twoich jaj? Faceci sa obleśni...

Gość gość
gość do Bozon Higgsa....a nie da siedzieć i patrzeć w ten ogien bez tego malenia twoich jaj? Faceci sa obleśni... x Faceci nie są obleśni tylko wy takich wybieracie

Gość gość
bo innych niż te obleśne swinie nie ma na tym swiecie...i taka kobieta ludzi sie, ze może wreszcie trafila na tego nie swinie, a i tak wychodzi później ze nie ma takiej opcji...

Gość jasne haha
bo innych niż te obleśne swinie nie ma na tym swiecie...i taka kobieta ludzi sie, ze może wreszcie trafila na tego nie swinie, a i tak wychodzi później ze nie ma takiej opcji...

Gość gość
jasne haha bo innych niż te obleśne swinie nie ma na tym swiecie...i taka kobieta ludzi sie, ze może wreszcie trafila na tego nie swinie, a i tak wychodzi później ze nie ma takiej opcji... xxx Nie będę Ci udowadniał, że się mylisz bo to nie ma sensu gdyż takie kobiety jak ty lecą tylko na złych gości.

Gość jasne haha
na szczęście ja nie lece na zadnych, bo mam do was całkowite obrzydzenie. Każdy facet to zboczeniec i nie ma wyjatkow, tylko nie każdy sie od razu z tym obnosi

Gość gość
Kazda kobieta to d****a tylko nie kazda sie z tym obnosi tez mozemy tak pisac tylko po co

Gość jasne haha
Tu akurat sie nie zgodze. D****i to byscie chcieli, stad te burdele handel kobietami w wiadomym celu. Gdyby nie faceci, to ani p***o ani Handel kobietami ani burdele by nie istnialy. A moze sie myle I zostalo to stworzona dla kobiet?