Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka17

Poleca ktoś jakąś fajną dietę

Polecane posty

Gość Olka17

Potrzebna dieta i to najlepiej od zaraz. Czas zrzucić z siebie ten ciężar ;-) polecacie coś w miarę normalnego ?

Gość gość
polecam diete south beach jest zdroa , nie glodzisz sie i chudniesz szybko

Gość wilczy szaniec
dieta zp - zryj polowe

Gość gość
jedz warzywa i owoce ,ciemne pieczywo, zamiast ziemniaków kaszę gryczana lub brązowy ryż , a rano płatki owsiane, czasem nabiał np. serek wiejski,duzo wody i zielonej herbaty

Gość AnkaHH
ja polecam dietę od dietetyka. sama ją stosuję i baardzo mi się podoba. mam wszystko rozpisane, tylko trzeba ściśle stosować, żeby schudnąć. do tego biorę i stosuję dokładnie takie tabletki wspomagające odchudzanie - www.skracaj.com/7a70.html . Mam spooro do zrzucenia, więc się przydadzą. Mój cel to 51 kilogramy, a teraz mam 72. liczę na to, że tym sposobem do świąt osiągnę swój cel.

Gość Olcia Dubicka
Z dietą to ciężko mi coś polecić, ja taką ogólną stosuję a schudłam dzięki tabletką odchudzającym :) Mnie kobieta dla której zajmuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa mój spokój

Wskakuj do Nas na temat -> ZDROWA DIETA nie dam rady wklepać linka, bo jest to spam :D pozdro !