Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak spławić gościa

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam taki problem - od kilku dni pisze do mnie kolega zpracy, takie tam pierdoły, ok odpisywałam. I dzisiaj wyskoczył z tekstem, czy mam czas wieczorem. Ujęłam spr krótko - "mam już plany", na co napisał, czy znajdę czas na spotkanie z nim w innym terminie? Co mu odpowiedzieć? I do tego, żeby się nie obraził ani nic, bo pzecież pracujemy w jednym miejscu, drzwi w drzwi. W sumie nie wiem, czy to próba poderwania, nie znam się na facetach :) Weźcie pomóżcie :P Pozdrawiam

Gość gość
ze znajdziesz w piatek dla niego czas i jak chce to moze do was dolaczyc,czyli do ciebie i twojego faceta.ze pojdziecie w trojke na piwo:P

Gość wilczy szaniec
jak chcesz i tak sie obrazi bo nie ma nic bardziej nadetego niz meskie ego, wiec nie musisz sie silic na jakies przesadne subtelnosci :P

Gość gość
no tak, tylko że ja w sumie gościa nie znam, a jak odpowie, że spoko?? a ja akurat nie mam faceta, więc obawiam się wtopy

Gość gość
no co ty?ktory normalny facet pojdzie z dziewczyna i jej facetm na piwo?ja tak robie i zawsze skutkuje.

Gość natinka sardinka
hmm, a coś w stylu: nie wiem co mój chłopak na to??? jak rozumny to ogarnie temat

Gość gość
noo w sumie racja, ale ja wiem, co jemu siedzi w głowie :P

Gość gość
pewnie sie kur#wisz kur##wiszonie je#bany na bokach a w wieku 30 lat bedziesz szukac na stale, typowa polka szm#cicho wy#r****ne przez szefa

Gość gość
gratuluje poziomu inteligencji i jakże bogatego słownictwa hmm? czyżby jakieś problemy emocjonalne?

Gość mirrraaaabelllkaaa
napisz mu, na tą wiadmość, czy znajdziesz dla niego czas, coś takiego: no nie wiem, co mój chłopak na to ^^ - od razu będziesz miała spokój, to taka w sam raz odpowiedź chyba