Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pretensje do piosenkarki vanessy paradis i jej wytwórni

Polecane posty

Gość gość

nie wiedziałam, że istnieje edycja limitowana jej albumu i kupiłam ten album a teraz odkryłam na youtubie, że są dwie piosenki, z czego jedna jest piekna, których na moim (oryginalnym !!0 albumie nie ma gdyż są uwzględnione tylko na edycji limitowanej skąd k***a miałam ją wziąiąć? jej albumy w polsce to rzadkość, a gdzie tu dopiero wersja limitowana? przez neta byłoby pewnie znacznie drożej a rzecz w tym, że ja po prostu nie wiedziałam, że takowa edyzja istnieje;-/ no i stało się nie żałuję zakupu, bo album jest przecudny, ale co to za głupoty wymyslać poszerzoną wersję albumu tak, że nie każdy ma okazję mieć piosenki bonusowe? jestem zła, wydałam pieniądze i oczekiwałam wszystkiego, całego materiału nagramnego na potrzeby płyty. i teraz musze mieć jakieś wyrzuty sumienia, że oceanów nie przetrząsnełam za edycją specjalną, k*******.

Gość gość
To sobie sciagnij z netu brakujace piosenki.

Gość Serra rumba
Zakupiłem ten album i puszczając go gładzę swego sterczącego Qsiora dłonią.:classic_cool:

Gość gość
spierrdalaj razem z nią:P:D

Gość gość
Żę co k***a:D? edycja limitowana albumu? Ja p******ę że tak z francuska powiem. Wiem, że jest sama od lat i jakoś musi "erning cash" na życie i tak dalej, ale żeby aż tak:O:D?

Gość gość
Jak się nazywa ten album?

Gość gość
no jest normalny album ale dodatkowo jest edycja limitowana, tudzież była takowa, z dwiema bonusowymi piosenkami i jedna z nich jets piekna drugiej nie ma na you tubie więc nie wiem ale czuję sie oszukana, że zostgał taki podział wprowadzony po co nagrywadź utwory, produkować się w studio, skoro potem połowie ludzkości odmówi się prawa do skorzystania z owoców swej pracy??? nie chciała się wszystkim słuchaczom pochwalić? KUPIŁAM ten krążek- Love songs, dla niezorientowanych, bo kocham język francuski, jej leniwy głosik, i te piosenki, takie we francuskim stylu, jest genialny, tak mi się podoba i tym bardziej czuję się oszukana bo nie wiedziałam o edycji limitowanej nie mam do niej dostepu w sieci piosenka raz jets, potem nie ma, bo ktoś o prawach autorkich sobie pryzpomina i tyle wk u r wi włam sie

Gość gość
jak się ściąga z netu piosenki? zawsze chciałam wiedzieć, ale nie umiałam nigdy możecie mi krok po kroku wyjaśnić? ale jak cielakowi bo jestem słaba w te klocki

Gość Parlevous siku
Liżesz jajca?:classic_cool:

Gość gość
może mi to ktoś wyjasnic?

Gość gość
hello??? jak się ściaga z netu piosenki, bo nie wiem?

Gość gość
Nie pomagamy złodziejom plebsie

Gość gość
nie jestem złodziejem!!!;-( czemu każdy ściaga muzykę, tylko ja nie mogę, bo nie umiem i nikt nie chce mi powiedzieć jak jedyna rada to zawsze: kup oryginalną muzykę- no to kupuję kupiłam!!! w tym właśnie rzecz, że kupiłam!!! to co mam zrobić, że wymyślili jakąś edycję limitowaną? i teraz jedna z najlepszych piosenek nie jest na płycie, bo moja nie jest limitowana, tylko "zwykła" k u r w a dziś jest na utube, jutro nie, bo ktos o prawa autorskie się uczepi i co ja mam zrobić gdzie wtedy jej będę słuchac?;-/

Gość gość
Chcialam ci pomoc ale moje wpisy ciagle uznawane sa za spam k*****a

Gość gość
może jakieś linki wysyłasz? no tak, bo ściąganie muzyki jest nielegalne co za pech- bo wszyscy ściągaja, ja nigdy nie ściagałam w cholerę z tym życiem, mogłabym się o wiele bardziej cieszyć życiem, gdybym nie musiała ciągle na youtubie przełączać tych piosenek, tam są ciągle reklamy, albo się playlista zawiesza komfort, to odtwarzać piosenki normalniej, z winampa, ale wtedy trezba ściągnąć, albo kupować na potęgę płyt ale ja nie chcę, bo to niepraktyczne, np. chciałabym piosenki steczkowskiej, ale nie lubię wsyztskich,a kupując płytę kupuję 4 fajne, a reszta jakieś g***o, które mnie wkurza dlatego ściągnęłabym same ulubione i bym ryja cieszyła a tak utrapienie;-///

Gość gość
przecież z youtube, o którym wspominasz, baaardzo łatwo ściągnąć czy nawet zgrać muzykę. są do tego nawet specjalne narzędzia.

Gość gość
ale jak to??? jak ściągnąć, ja nie wiem! ja jestem słaba w te klocki, zwane net i komp masakra

Gość gość