Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra_89

Cera Królewny Śnieżki

Polecane posty

Gość Kleopatra_89

Mam bardzo (naprawdę bardzo!) jasną cerę. Po wielu latach poszukiwań w końcu udało mi się znaleźć odpowiedni podkład (Revlon Colorstay 150 Buff) i teraz chciałabym pod niego dobrać resztę kosmetyków. Jakie znacie i polecacie bardzo jasne pudry w kamieniu, korektory i rozświetlacze pod oczy?

Gość Kleopatra_89
I jeszcze jedno: jaka kolorówka prezentuje się Waszym zdaniem dobrze na takiej porcelanowej cerze? Jakie makijaże preferujecie?

Gość gość
Pierre Rene ma fajny jasny rozświetlacz pod oczy. Kosztuje kilkanaście zł.

Gość gość
na takiej porcelanowej cerze? x zobacz w cyrku tak klauny maja porcelanowe cery,preferuje czarne brwi i czerwona usta:)

jasna i porcelanowa cera to ideał azjatek. dlatego one noszą parasolki jak świeci słońce;) Podpatrz trochę jak one to robią. na youtubie jest sporo filmików jak wpiszesz j girl makeup, jest też dużo forów:)

Gość Kleopatra_89
Nie wiem, czy to mój ideał, ale jestem blada jak śmierć - i nic na to nie poradzę. Azjatki to może rzeczywiście dobry trop, choć nie wiem, czy ich rady mogłyby być dla mnie przydatne - poza cerą reprezentujemy przecież zupełnie odmienne typy urody.

Gość Kleopatra_89
A u Ciebie, drogi gościu i pasjonacie klaunów wyczuwam sarkazm. "Porcelanowa cera" to powszechne określenie, znajdujące się nawet w opisach kosmetyków. I nie ma nic wspólnego z tym, że ktoś się wytarza w mące :]

Gość gość
patra naprawde ???? jakas ty madra po twojej odpowiedzi zostalaem porcelanowo oswiecony:O

Gość gość
tak na marginesie w cyrku maka sie nie sypia i pytalas o porcelanowy make up wiec cie pokierowalem do klauna,aczkolwiek cos cie w glowce nie tak poukladalo. moze braklo porcelanowych filizanek w szafce.....................

Gość Kleopatra_89
Nie pytałam o porcelanowy make-up, tylko o kolorówkę, która dobrze prezentuje się na porcelanowej cerze. Naucz się czytać ze zrozumieniem.