Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiej smietany robicie sos do kurczaka

Polecane posty

Gość gość

Ze słodkiej czy kwaśnej ,która lepsza?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kwasna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
co mam pod ręką

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Który sos wychodzi smaczniejszy z kwaśnej czy ze słodkiej ? Mam 18 słodką i kwaśną w lodówce,kurczaka podsmażyłam dodałam cebulkę teraz podlałam wodą i duszę. Co dalej ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tylko z kwaśnej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość goscia
zamiast wody troche wina, odparowac alckohol, i troche slodkiej smeitanki 30-36%. albo sos smietankowo-serowy na styl wloskich sosow - zandje wody, troche smietanki 30-36% I starty parmesan lub pecorino. oczywiscie do tego przyprawy ziolowe, lub swieza natka, koperek, bazylia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×