Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

skąd tyle nienawiści na tym forum

Polecane posty

czytajac forum zastanawiam sie czasami po co wchodzi jedna czy druga na forum i odpowiada innym kobietom na pytania tzn odpowiedź to za duze słowo;. Przykład: matka się pyta czy w diecie niemowlaka można używać oregano, bazyli itd a odpowiedx matki która wchodzi na forum żeby o coś zapytać, może komuś pomóc jest nastepująca: nie masz google tepa larwo? Ja jak nie znam odpowiedzi to nie odpisuje....

Gość gość
mnie też to irytuje, kobiety pytają o hotele, przyprawy, a inne każą wpisać sobie w google, tak ale one sa takie tempe że gogle wiele razy się mysli a doświadczenia innych matek są o wiele cenniejsze

Gość gość
ja się zapytałam jakich firm rozdrabniacze polecają to mi jedna odpowiedziała, że ma blender i tarkę a rozdrabniacz były zbędnym gadżetem...

Gość gość
bo to zdesperowane tępe zdziry :) takie sie olewa poprostu, margines spoleczny i tyle :) zawsze sie znajdzie ktos normalny kto odpisze jak czlowiek, reszta to dno dla mnie

Gość gość
ja o podgrzewacz do butelek to z mikrofalą wyjechały:)

Gość gość
no bo to wszystkowiedzące, wiedzą co masz w domu i że wodę dla dziecka w mikrofali możesz podgrzać chociaż takowej nie posiadasz :)

ja nie chce byc nie mila ale jak czytam te odpowiedzi to mam wyobrazenie ze albo siedzi 17 latka i pisze bo pisze albo taka pani która ma dużo na głowie typu sprzatanie, gotowanie itp a siedzi w bałaganie, dzieci płaczą o ona pisze i pisze i pisze i pisze.....

Gość gość
ja zadając pytanie oczekuję konkretnych odpowiedzi, argumentów za i przeciw od osób, które mają doświadczenie w temacie a zazwyczaj wypowiadają się osoby nie mające zielonego pojęcia o czym piszą a do tego jeszcze wyzywają.