Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI PRZEDMIOT W SZKOLE WG WAS MA NAJWIEKSZY PRESTIZ

Polecane posty

Gość gość

wg was jakie to przedmioty jaki przedmiot ma najwiekszy prestiz w szkole wg was? i jaki nauczyciel ma najwiekszy prestiz wg was matematyk czy inny polonista czy wuefista? a moze biolog albo chemik ??czy jeszcze inny/?

Gość gość
nie wf

Gość gość
żaden. nauczyciel jako zawód ma zerowy prestiż. zostań księdzem może?

Gość gość
JA MYSLE ZE WUEF JEST NAJLEPSZY

Gość wuefizta
potfierdzam tylko wuef

Gość gość
Mnie się wydaje że matematyka albo fizyka. Historię, biologię czy geografię każdy może wykuć, ale zrozumieć matme czy fizykę to bardziej skomplikowane. Myślę, że ogólnie wszystkie przedmioty ścisłe.

Gość tamburynek2013
Pytanie do chodzących do szkoły w latach 1989 - 1999 Pamiętacie, jakie okładki miały wasze zeszyty z lat 90-tych? Poszukuję kogoś, kto ma takowe i mógłby zrobić ich fotografię. Okładki były projektowane przez TOP FAN Jak pamiętam były tam fotosy sportowców, a na odwrocie krótki biogram i ważniejsze zawody. Pamiętam takich: Marco van Basten Frank Rijkaard, Ruud Gullit, Andreas Brehme, Tomas Haessler Shaq O'Neal, Michael Jordan, Toni Kukoc, Kobe Bryant, Karl Malone Martina Hingis, Steffi Graf, Zeljko Mavrovic. Było ich więcej ale tyle pamiętam z lat 90-tych. Była też seria z królami Polski, aktorami z Beverly Hills, piosenkarzami, zespołami (pamiętam Spice Girls). Ma ktoś gdzieś utajone jeszcze po podstawówce? Potrzebuję zebrać foty tegoż. Pytam po różnych forach i na razie tylko kilka fotek dostałem.

Gość gość
a jezyk angielski?? tez ciezkie do zrozumienia dla mnie zawsze bylo..cala ta gramatyka itd

Gość gość
u mnie najelegantsze byly nauczycielki chemii i niemieckiego, wf to dla miesniakow, historii uczyl mnie jakis plejboj a potem stara panna wredna baba, od woku wok prestizowy chemia niemiecki kultura