Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamburynek2013

stara szkola podstawowa zeszyty

Polecane posty

Gość tamburynek2013

Pamiętacie, jakie okładki miały wasze zeszyty z lat 90-tych? Poszukuję kogoś, kto ma takowe i mógłby zrobić ich fotografię. Okładki były projektowane przez TOP FAN Jak pamiętam były tam fotosy sportowców, a na odwrocie krótki biogram i ważniejsze zawody. Pamiętam takich: Marco van Basten Frank Rijkaard, Ruud Gullit, Andreas Brehme, Tomas Haessler Shaq O'Neal, Michael Jordan, Toni Kukoc, Kobe Bryant, Karl Malone Martina Hingis, Steffi Graf, Zeljko Mavrovic. Było ich więcej ale tyle pamiętam z lat 90-tych. Była też seria z królami Polski, aktorami z Beverly Hills, piosenkarzami, zespołami (pamiętam Spice Girls). Ma ktoś gdzieś utajone jeszcze po podstawówce? Potrzebuję zebrać foty tegoż. Pytam po różnych forach i na razie tylko kilka fotek dostałem.

Gość gość
pamietam moje okladki z konca lat 70 i 80 :D

Gość janinazemlyna
Będzie ci trudno coś upolować, bo dzis wiele tych zeszytów jest już zapomnianych. ja pamiętam te okładki bo miałam takie w połowie lat 90-tych. Nie wiem,. może popytaj w szkołach, czy nie mają gdzieś starych zeszytów z wypracowaniami, kiedyś to chomikowali.

Gość tamburynek2013
Looooser, jak masz coś takiego, to mógłbym Cię poprosić o przesłanie fotografii przedniej i tylnej strony? Tu masz maila: historia.2000@tlen.pl

Gość gość
Witam ja posiadam taki zeszyt z marco van basten. Pisac moj email sajmon9991@onet.eu