Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agadzik

Depilacja laserowa w renclinic

Polecane posty

Bardzo dziękuję Pani Monice za profesjonalnie wykonywane zabiegi depilacji laserowej oraz miłą obsługę. Niesamowite efekty już po dwóch zabiegach. Odrosła może 1/4 osłabionych włosków, myślę że jeszcze jeden zabieg i po wszystkim. Polecam wszystkim Paniom, naprawdę warto. Pozdrawiam

Gość gość
Też się chyba zdecyduje na depilacje laserową o***tu :) czy po zabiegu miałaś problemy z chodzeniem? pozdrawiam

Gość gość
"tyłeczka" bo widzę że też cenzura jest

Gość Izizzz
dziewczyny ja też o tym myślała ale wstydliwa jestem bardzo :(

Gość gość
Jestem po depilacji laserowej! już "tam" nie mam włosów i naprawdę super ;)

Gość naturalna99383
Wy sie tam depilujecie? szok

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)

Gość gość
re clinic w warszawie to najgorsze miejsce na świecie. uważajcie na nich i ich oferty. walczę już po raz drugi (ech polak nie był mądry po szkodzie) o odzyskanie pieniędzy z zakupu grouponu. oferta była niezgodna z prawdą, zażądano ode mnie dopłaty do zabiegu, mimo że wcześniej zapewniano że takowej nie ma. teraz pomimo zapewnienia ze odzyskam pieniądze walczę dalej bezskutecznie

Gość biedronecka0
A ja polecam depilację laserową w Salonie Modelowania Sylwetki Kontur w Łodzi. Efekt jest niesamowity. Miałam akurat 3 zabiegi i po włoskach ani śladu ;)