Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojojojojojo453423

mój wniosek na temat imion dziewcząt co o tym myślicie

Polecane posty

Gość Ojojojojojo453423

zauważyłam że WIĘKSZOŚĆ dziewczyn noszących imiona takie jak Dagmara, Klaudia, Nikola, Jessica, Patrycja, Daria, Ewelina, Vanessa, Angelika to pustaki, blachary, solary, zarozumiałe paniusie, albo doopodajki. Myślę że bierze się to stąd, że takie imiona nadają zazwyczaj młodzi ludzie swoim dzieciom, preferujący bezstresowe wychowanie i dający dziecion (za) dużo luzu.

Gość Kafeterka2222
coś w tym jest;) i jeszcze Sandry i Pauliny

Gość gość
cos w tym jest Eweliny zazwyczaj nie grzesza intelektem :) jedna Ewelina sasiadka mojej babci zaszla w ciaze z 40 letnim facetem sama miala 17 Druga z mojej klasy licealnej odpadla po 1 klasie nie potrafila z angielskiego ogarnac nawet czasu Present Simple Patrycja z patologicznej rodziny pijaca z rodzicami swojego konkubenta Dagmara schizofreniczka na leczeniu, schizofrenia ujawnila sie po eksperymentach z narkotykami Daria lada i inteligentna totalnie zarozumiala, wywyzszajaca sie, patrzaca z pogarda na smiertelnikow

Gość Łooui789
a męskie Brian i Scott;)

Gość kubusia wojewódzka
A jakie mają być dzieci o takich imionach skoro nadaje takie imiona tylko patologia spoleczna.

Gość gość
Ale bzdury. Nie mam tak na imię, ale znam i Patrycje, i Sandre i Eweline i w ogóle dziewczyny o wymienionych imionach i nie pasuje do nich ten opis. Za to znam Karolinę, która w wieku 18 lat miała już 2 dzieci z dwoma róźnymi facetami i Martynę, która ma opinię k***y. Nie generalizujcie. Imie nie ma na tto wpływu.

Gość Ojojojojojo453423
gość 17:47 - właśnie potwierdziłaś moją tezę (np martyny też sie zaliczają do tego grona) nie o to mi chodzi że WSZYSTKIE dziewczyny noszące imiona które wymieniłam to pustaki większość generalnie więcej puszczalskich lachonów jest wsród dagmar, jessik i martyn niż wsród olek, asiek, kasiek, anek

Gość gość
moze cos wtym jest, bo swoimi czasy najbardziej popularnymi imionami byly ania, kasia czy basia a rzadko sie spotykalo i spotyka taka eskalacje puszczalstwa wsrod tych dziewczyn (notabene najczesciej spotykane imiona=najwiecej dziewczyn je nosi) niz teraz przy Andzelikach, Martynach czy Sandrach (Jessici czy Nikole znam tylko max. do wieku 4 lat wiec ciezko mi cos stwierdzic o ich prowadzeniu sie moralnym ;) )

Gość gość
dobrze ze teraz moda na Zosie i Stasie.. ale inteligentny naród się szykuje

Gość gość
Nie wieciie, że nie ładnie generalizować?