Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta moze

ile facet wytrzyma bez no wiecie

Polecane posty

Gość gość
znam mężczyznę, który żyje w celibacie od 15lat jest ogrom mężczyzn, którzy po stracie mają większe cele niz seks

flap-Może nie mieć pociągu fizycznego, ale penis musi stanąć, jak laska robi loda. Tak działa medycyna. Jak sobie zaczniesz walić konia na lasce, która cię nie podnieca, to fiut ci też stanie. Możesz nie dojść, ale fiut stanąć ci stanie.

Bo sex nie jest najważniejszy świat zrobił to że tak myślimy

gość-To się nazywa aseksualizm, już ci pisałem że jądra produkują spermę, ona uciska pewne nerwy, które powodują że mamy bzika na punkcie kobiecości. Gdyby nie ten popęd, to kobiety byśmy traktowali jak powietrze.

Gość gość
Flap =fajny nick:)

flap-Gdyby nie seks, to dla ciebie nic by nie było ważne, bo by cię nie było, tak samo jak innych ludzi. To co piszesz, dowodzi żeś kolejny facet z zaburzeniami popędu.

Gość gość
nauka się kłania analfabeci

Gość gość
Prawdę mówiąc to nie rozumiem tego..... A jak facet wali konia prawie codziennie a żona w sypialni......leży Wytłumaczycie mi to?????? Dla mnie to chore jest!!!!

BSA medycyna już nie raz się mylił za podniecenie w męskim jak i kobiecym organizmie odpowiada odpowiednio u kobiety70% a u faceta65% mózg reszta to bodźce zewnętrzne a skoro znasz się na medycynie to łyżki mózg jest zbadany tylko w 2% medycyna już nie zawsze ma rację nie jestem alfa ani omega ale dużo czytam tobie też radzie

gość-Jeśli żona mu daje a on woli p***o, to znaczy że p***o bardziej go podnieca. Widocznie jesteś luźna jak wiadro, analnie mu nie chcesz dać, więc woli swoją ciasną rękę i swoje p***ole.

Gość gośćo n a
a taki facet jak się zakocha to co on czuje? Zalozmy pracuje taki ciezko, musi sie nalatac za zleceniami i bach! trafilo go... czy on szuka na boku kogos innego, jesli to poczatek znajomosci?

flap-Każdy facet potrzebuje spścić ciśnienie, po którym czuje spokój. Skoro ty nie musisz spszczać ciśnienia, to po cholerę ci kobieta, skoro bez spszczania się, to czujesz się tak samo. Skoro nie odczuwasz ciśnienia związanego z podnieceniem, to masz tak samo jak 80 letnie dziadki.

Gość gość
A ja myślę, że ma jakiś problem sam ze sobą.....

gośćo n a-Zależy jaka rasa ludzka. Aryjczyki lubią jedną partnerkę, ale murzyni czy araby to z jedną nie wytrzymią jednego tygodnia, muszą na boku pobzykać, taka z nich rasa.

Gość gośćo n a
:P

Gość gośćo n a
a facet tez moze wystawac w okolicy domu takiej baby, ktora mu sie podoba?:o

Gość kobieta moze
flap, a umiesz uprawiać sex z kobietą, ktorej nie kochasz?

Gość kobieta moze
Wszyscy na meczu :O

ja myślę że każdy potrafił by uprawiać seks z kimś kogo nie kocha wystarczy pożądanie

flap-Takie pierdy to sobie w gimnazjum pociskaj. Masz małe libido, podchodzące pod asekseksalzim. Normalny zdrowy facet, jak już, to powie że nie będzie uprawiał seksu bez uczucia dla zasad moralnych, religijnych czy jakichkolwiek, ale nie napisze że nie może, bo technicznie zdrowy facet może r****ć nawet starą dzikfke, ale nie chce dla zasad.

_BLE BLE_-Ty nie myślisz, za ciebie myśli mama, bo ci rentę zabiera.

Gość gość
Jeszcze nie odnotowano przypadku, żeby komuś coś się stało z powodu braku seksu. Macie tak totalnie powalone w pałach, że aż żal.

Nie masz zasad twoja sprawa ja mam i sie nie wstydze dla mojej przyjemnosci mozesz do lozka isc z kim chcesz a nie znize sie do twojego poziomu i nie sprowokujesz mnie swoja paplanina

flap-Jesteś prawiczkiem? Po za tym gdzie ja ty głąbie pisałem że nie mam zasad? Pisałem że technicznie facet może uprawiać seks z każdą, ale dla zasad odmawia uprawiania seksu. Ty pisałeś że nie możesz z powodów technicznych uprawiać z kimś seks, jak nie czujesz uczucia a to jest bzdura kompletna. Ale widzę że ty chyba tu sieci zarzucasz na laski, laski lubią takie gadki, wiec nie będę ci psuł twoich sieci na głupiutkie panienki.

mi nie zabiera po prostu sam daje na życie darmozjadem nie jestem i za darmo w mamy domu nie będę żył rozumiesz koniotrzepie