Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta moze

ile facet wytrzyma bez no wiecie

Polecane posty

Gość gość
A jesli facet podoba sie kobiecie to to jest bardzo wg ciebie flap dla kobiety obciachowe, ze sie z nim bzyknie? (pytam, jak to kobieta). On wydaje sie ok.

Nie masz zasad twoja sprawa ja mam i sie nie wstydze dla mojej przyjemnosci mozesz do lozka isc z kim chcesz a nie znize sie do twojego poziomu i nie sprowokujesz mnie swoja paplanina

gość- Z powodu bólu zęba też nikt nie umarł a jakoś ludzie pędzą do dentysty jak ich ząb napierdala. Człowiek po prostu musi sobie z**********a, bo ma taką potrzebę i tyle, lepiej się po tym czuje i ma z tego przyjemność, nic to nie kosztuje i mało czasu zajmuje, wiec czemu z tego nie korzystać?

Technicznie to by ci sie lekarz przydal a jak to kolega przedstawia jesli kobiecie sie podoba facet to wedlug niego kazdy facet jest w stanie isc do lozka z kazda kobieta bo to tehnicznie jest mozliwe wspolczuje twojej kobiecie jak ja tak teccnicznie traktujesz

Gość gość
No t ow koncu da sie czy nie????????? Bo m isie wydaje ze jak nie ma pociagu to technicznie niemozliwe jest!!

Gość gość
moge 2 dni 21 lat

Gość gość
nie da sie, nie staie jak nic nie czuje- mam na mysli chemie, mi nie staje przy kazdej

Gość gość
czyli,że jak facetowi staje przy kobiecie, to cos do niej czuje, tak? Bzdury...

Sa rozni faceci rozne podejscie do tych spraw szkoda tylko ze nie wszyscy to rozumieja

Gość gość
tak, jak mu staje to czuje do niej pociąg. jak nie staje to jest mu obojetna, moze miec tez blokade psychiczna.