Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dążąca do perfekcji

Od jutro dieta amerykańska potem głodóweczka i 20 kilo mniej

Polecane posty

Gość dążąca do perfekcji

Pierwszy raz jestem na tym forum wiec jesli temat sie powtarza lub coś to przepraszam. Założyłam ten temat bo razem z przyjaciółką chcemy się odchudzać i brak nam trochę motywacji, więc pomyslałam ze to forum może nam trochę pomóc. A więc smiech.gif Plan naszej diety jest następujący : 20.11 - 29.11 ---> dieta amerykańska (10 dni ) około 10 kg mniej 30.11 - 1.12 ----> głodówka 2.12 - 8.12 ----> przygotowanie do głodówki (owoce i warzywa) 9.12 - 18.12 ---> głodówka (10 dni) około 10 kg mniej 19.12 - 22.12 ---> wyjście z głodówki (owoce i warzywa) w sumie około 20 kg mniej Plan wydaje się restrekcyjny ale wcale nie jest zły. dieta amerykańska jest bardzo przyjemna a głodówka wcale nie jest katorgą. Ciężko jest przez pierwsze dwa dni a przy dobrym przygotowaniu idzie z górki (tak czytałam) Generalnie plan ten ma na celu zrzucenie zbędnych kilogramów jak i oczyszczenie organizmu. Oprócz tego w planach są ćwiczenie (brzuszki przysiady , mel b , weekendowe bieganie i ćwiczenia z Ewą Chodakowską koło 2 razy w tygodniu (w miare możliwości )) CHĘTNYCH ZAPRASZAM!!!! I proszę bez komentarzy typu "jestes glupia i efekt jojo murowany" Wiem o efekcie jojo ale ja po diecie z kolezanką mamy zamiar prowadzić zdrowy styl życia i przestawić sie na zdrowe żywienie zeby nei było jojo. :D Startujemy z wagą : 65kg Idealna waga : 47kg Wzrost : 162 /3 cm KTOŚ CHĘTNY? :D

Gość gość
Głodówka przez świętami, a potem jak się rzucisz na te wszystkie pierniki i makowce, to wszystko nadrobisz z nawiązką. Poza tym nie da się schudnąć 10 kg w ciągu 10 dni, nawet jeśli jakimś cudem zobaczysz to na wadze, to będzie głównie woda, a nie tłuszcz. Nie jesteś w stanie w miesiąc zgubić tego, na co pracowałaś obżerając się latami. Jeśli chcesz tę czwórkę z przodu utrzymać na dłużej, to przestań świrować i weź się za rozsądną dietę i ćwiczenia.

Gość Truskawkaa21
Bylam na diecie amerykańskiej, ciężko wytrzymać ale da się schudnąć. teraz szukam czegos, aby pozbyć się jeszcze 10kg

Gość OlkiaU
Ja własnie jestem na diecie, ale postanowiłam wesprzeć się takimi kapsułkami na odchudzanie www.skracaj.com/c92d.html , by szybciej pozbyć się tej 16 kilogramowej nadwagi. Mam nadzieję, że mi się to uda, ponieważ muszę do świąt wyglądać bosko.

Gość dążąca do perfekcji
Truskawka21 a ile schudlas na amerykanskiej i z jakiej wagi startowalas?