Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kiedy pierwszy raz lekarz zasugerował płeć dziecka to sprawdziło się

Polecane posty

Gość gość

Tzn, pierwsze są takie zgadywanki ok 16-17 tyg ciąży, ilu z Wam potwierdziło się po porodzie to pierwsze sugerowanie płci przez lekarza ?

Gość gość
Mi się sprawdziło. W 14tc usłyszałam pierwszy raz, że będzie chłopiec.

Gość gość
w 13 tc lekarz stwierdził, że na 80% będzie chłopiec. I jest na 100 % ;) Płeć córci w 16 tc poznaliśmy.

Gość gość
ja miałam mieć dziewczynkę, no i urodziłam dziewczynkę.

Gość gość
Tak, na usg genetycznym w 12tc powiedzial,że wyglada mu na corcie i bedzie corcia :) teraz jestem w 34tc

Gość gość
mojej koleżance całą ciąże mówili-córcia, córcia i co wyszło? Chłopak!! :D Mój syneczek się tyłeczkiem obracał, więc pierwszy raz usłyszeliśmy w 22 tc na usg 3d/4d i się potwierdziło.

Gość gość
mi lekarz ok 18 tygodnia powiedział, że widzi dziewczynkę - i mam synka ten sam lekarz przyjaciółce powiedział też w ok 18 tygodniu, że widzi chłopca - i ma córeczkę nie wiem, chyba z tym lekarzem jest coś nie tak

Gość gość
W 12 tygodniu na genetycznym dowiedziałam się, że urodzę syna. Miałam nadzieję na pomyłkę... ale w 21 tygodniu inny lekarz potwierdził, że chłopak... no i urodził się chłopak.

Gość gość
w 16tc powiedział że córka, później zarówno on jak i inni lekarze potwierdzili i mam córkę

Gość wifigdańsk
najlepiej nie wiedziec.ja przy 3 ciażach nie wiedziałam:) dopiero była niespodzianka na porodówce.

Gość gość
w moim przypadku to nie byly zgadywanki, bo w 12 t.c. lekarz nas zapytal, czy chcemy znac plec i powiedzial ze to bedzie dziewczynka w zadne procenty sie nie bawil :D

Gość gość
Jak byłam w 12 tc i na prenatalnych zapytałam babkę na jaką płeć ona stawia, a ona że stawia na dziewczynkę, i że to nie do końca pewne, bo narządy płciowe mogą jeszcze się rozwijać. Więc i tak nie wzięłam tego na poważnie. Natomiast w 20 tc moja ginka stawiała że to prawdopodobnie dziewczynka... I te całe "prawdopodobnie" było całą ciążę. I jednak dziewczynka urodziła się :D.

Gość gość
12t2d chłopczyk:-)

Gość turytury
19 tc. chłopczyk , chociaż już w 4 tc wiedziałam że chłopiec będzie :)

Gość gość
Mnie się sprawdziło z genetycznego. Ale koleżance w 20 tyg zmienił się chłopak w dziewczynkę.