Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdf

Gardzę typowymi lamusami męskymi

Polecane posty

Gość dfdfdfdf

Trenuję kickboxing, ważę 95kg ( czyste mięśnie ). Mam 185cm wzrostu. Jak dla mnie jesteście lamuskami, trzecią płcią - bo nie mężczyznami. Mógłym wami wycierać podłogę i wyrzynać. Po-prostu jesteście niczym, absolutnym gówienkiem. Fyk, pyk jeden high-kick w czachę i mózg wam wybucha. Wasze kobiety płaczą w tym czasie i robią się mokre na widok takiego samca alfa. Jestem waszym Panem i władcą, bijcie mi pokłon a was oszczędzę.

Gość true samiec alfa
Fajnie, a teraz zmów paciorek i nyny. :classic_cool:

Gość dfdfdfdf
Moje usta-wasze członki. Co wy na to c***y? Pokazać wam jaki jest w tym dobry?:classic_cool: Tylko się nie popłaczcie z tej rozkoszy.Ciotki.:classic_cool:

Gość Agodimi
Takiś kozak?:classic_cool: To bierz do paszczy rajt nał!:classic_cool:

Gość Agodimi
"Męskymi lamusy wzgardziwszy....prężąc swe muskuły i trenując ciosy udał się do sypialni nanieść nieco pudru na swe męskie lico poczem założył perukę i rajstopy...w miasto czas udać się z dobrą nowiną dla starszych mężów znudzonych żonami...":classic_cool:

Gość dfdfdfdf
Wiedziałem, że uznacie moją wyższość. Pokłony macie bić jednak 5 razy dziennie, zgodnie z tradycją muzułmańską. Jako wasz władca, stworzyciel i prawowity król, mam być darzony 100% szacunkiem i miłością ponad ta, którą darzycie samych siebię. Wszystkich niewiernych lamusów zapraszam na sparing. Kilka kopów w głowę powinno naprawić waszą logikę. Pozdrawiam

Gość gość
dałbym ci spokój ale za tą tradycję muzułmańską w Polsce należy ci się solidny kop. A więc - pierwszy kop. W jaja.