Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przylapalam rodziców na seksie

Polecane posty

Gość gość

Przypomniałam sobie ze zapomniałam z domu kluczy które położyłam na półce koło lustra. Wchodzę do domu i nagle widzę uchylone drzwii od łazienki. Mama już wisząca na ojcu i postępująca. Straszny widok ptzylapac rodziców. Tez wam się zdarzyło?

Gość ciężki dzień
EE nie ma co sie stresować znaczy, ze sie kochają i należy sie z tego cieszyć ze mimo upływu lat jest miedzy nimi iskra :)

Gość Antygrzybiarz
Chlopie to jest dobra rzecz gdy rodzice jeszcze fiutkuja. Pogratuluj im.

Gość mataczz
a ty to jak sie niby zrodizłaś ")

Gość gość
Wiedzieć i nie widzieć to jedno, a zobaczyć nabitą matke i genitalia ojca to drugie.

Gość gość
a moze bys w zartach ojcu powiedziala ze chetnie bys mu matke zastapila jak tylko by sie mama zgodzila

Gość gość
A ja jak byłam mała to widziałam jak robiła loda ojcu. Poraz pierwszy się podzieliłam mimo że milam wtedy 9 lat

Gość gość
a ja widziałem cipke jak spała

Gość gość
ile ty masz lat autorze postu, rodzice tez ludzie i nie tylko maja obowiazki na glowie ale potrzebuja troche przyjemnosci;)

Gość gość
Hej, wiem że odgrzebuję temat ale niestety wczoraj w nocy rodzice uprawiali sex, mimo tego, że ja spałam w tym samym pokoju co oni, tylko że w innym łóżku. Ja mam 14 lat a oni po 39. Nigdy wcześniej to się nie zdarzyło,oczywiście wiedziałam, że to robią bo widziałam nie raz w łazience prezerwatywy, raz też nawet widziałam jak mój ojciec wkładał rękę pod spódniczkę mojej mamy, albo jak ją klepie po tyłku. Ale to jednak nie to samo co sex. Tak więc ja wam opowiem jak to było dokładnie a wy piszcie, czy to jest z ich strony normalne, czy zboczone, po prostu. Przebudziłam się około 1 w nocy i nagle usłyszłam jak mama zaczęła jęczeć coś w stylu: aaaaaa, mhhhhhhh, ohhhhhhh. Więc powoli się odwróciłam i byłam ciekawa co robią dokładnie, no i zobaczyłam jak moja mama ujeżdżała mojego ojca. Ojciec tylko sapał i obmacywał piersi mojej mamy. To nie trwało długo. Potem mama się położyła i powiedziała do ojca, że muszą robić częściej. Po czym zasnęli. Co o tym myślicie?

Gość gość
moja mama dala innemu w pupe i tez to widzialam, krecilo mnie to bardziej niz wyzkly seks. i co wy z kolei myslicie o tym?

Gość gość
gość dziś pewnie waliles se konia gowniarzu