Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykoŃcza mnie te wymioty

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny ile to trwa? jestem 7/8 tydzień i z 2tygodnie wymiotuje , teraz to już płacze przy tym bo nie mam siły:(

Gość gośććććć
Ja wymiotowałam po kilka razy dziennie od 5 do 17 tygodnia schudłam 8 kilo, koszmar ale teraz 5 miesięcy po porodzie już o tym nie pamiętam :) będzie lepiej

ja wymiotowałam do 22tc a potem sporadycznie do końca :O Ze swojej strony polecam tabletki mamarin!!! mi pomagały jak brałam

Gość gość
jak bym tak miała do 17 tygodnia to bym się załamała:(

Gość gość
musisz przetrwac minie z dnia na dzien ja tez mialam dlugo mdlosci schudlam 5 potem sie odbilo. musisz dac rade powodzenia

Gość gość
kup sobie cherbatke imbirowa , jest taka na lepsze trawienie...imbir pomarancza i mieta i wogóle nie szkodzi w ciąży Wiem bo piłam łagodzi mdłosci i wymioty

Gość gość
Ja rzygaaalam jak jakis pijus do 13 tc, potem sporadycznie do 30. Pociesze Cie, ze to sie jakos potem zapomina.

Gość gość
po drugie , zawsze miej obok łóżka rano jakies biszkopty i zanim wstaniesz zjedz pare na lezaco , nie wykonuj g***townych ruchow po jedzeniu ani przed bo to one wywołuja wymioty

Gość gość
Ja wprawdzie będąc w ciąży nie wymiotowałam wcale ale mdłości były. Pomagały mi drobne "przegryzki" rano, chrubki kukurydziane w niedużej ilości, skórka od chleba. (Polecany sposób na forach).

Gość gość
ups, chrupki, oczywiście :D

Gość gość
dziękuje bardzo dziewczyny:) jak narazie mąż rano mi robi herbatę nim wstane i tak biegne po niej i tak