Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspomagacz w walce z kg

Polecane posty

Gość gość

EDIXAL proszę o opinie ja zaczynam walke z kg mam zamiar wspomóc efekty mojej diety i ćwiczeń tym specyfikiem proszę o opinie o tym produkcie albo macie jakieś własne wspomagające tabl pozdrawiam

Gość gość
ja się wspomagam Linea i działa!

Gość OlkaJJ
Ja walczę ze zbędnymi kilogramami przez systematyczne ćwiczonka i dietę. do tego ostatnio postanowiłam wesprzeć się takimi tabletkami http://wsad.it/gosc/slimette . Na razie biorę je od trzech miesięcy, ale już zrzuciłam 13 kilo, więc na pewno zrzucę te 18.

Gość Olcia Dubicka
Edixal to pierwsze słyszę więc się nie wypowiem na ten temat, ja zaufałam innym :) Mnie tego nauczyła pani której zajmuję się potomkami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co również nasila mój spokój

Gość Twardziel666
Nie ma to jak ostry zajazd na siłce. Ja pakuje 3-4x w tygodniu. Bicki rosną i jest ok http://cisnij123.pl

Ja polecam suplement AcaiBerry900 który jest na bazie wyciągu z jagody Acai. Od miesiąca stosuje te tabletki i na prawdę pomagają schudłam ponad 3kg no i czuje się bardzo dobrze po tych pigułkach. Czytałam że mają one właściwości oczyszczające nasz organizm i tak właśnie chyba się dzieje z tond to dobre samopoczucie. AcaiBerry900 kupiłam tutaj http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=8595&pid=129&bid=advandec troszkę kosztują ale naprawdę są warte swojej ceny i mam pewność że są oryginalne i skuteczne. Polecam

Gość Olga123
Karolajna28 popieram Twoją wypowiedz AcaiBerry900 działają. Stosuje je dopiero miesiąc ale już mogę się pochwalić 3,5kg mniej. Kupiłam na tej samej stronie co podajesz. Troszkę kosztują ale są warte tej ceny :) jestem zadowolona

Gość Karolajna Sztos
W 100% popieram wypowiedz "Karolajna28" też kupiłam ten suplement u wskazanego źródła i efekty są niesamowite po miesiącu kuracji 4kg poszły w zapomnienie

Gość Bet_tii
Muszę przyznać rację ze ten AcaiBerry900 z polecanego źródła przez koleżankę wyżej "Karolajna28" faktycznie działa. Stosuje go co prawda dopiero od 15 dni ale już rezultaty są bo przy niewielkiej aktywności fizycznej już zgubiłam 2kg. Polecam wart swojej ceny

Gość gość
Wspomoz sie cwiczeniami

Gość gość
Ja moją kurację oparłam na ograniczeniu jedzenia oraz zwiększeniu aktywności fizycznej. Dodatkowo wspomagam się polecanym suplementem AcaiBerry900 którą kupiłam na http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=8595&pid=129&bid=advandec statystyki i opinie na temat tego suplementu przekonały mnie do jego zakupu. Nie żałuje bo na prawdę działa w miesiąc zrzuciłam 4kg

Gość dariak82
ranking środków wspomagających odchudzanie jest na stronie http://ssp46.pl, należy jednak pamiętać, że suplementy wspomagają odchudzanie, a nie robią całą pracę za nas

Gość gość
Acai berry-jedna wielka ściema! Jak się drastycznie nie ograniczy jedzenia, to się nie schudnie! Z tym oddawaniem pieniędzy w razie niezadowolenia z efektów, to też oszustwo. Opakowanie z dowodem zakupu (ksero) wysłane i oczywiście zero odzewu. Komentarze na stronie produktu entuzjastyczne, tylko wciąż te same-zmieniają się tylko daty! A niech ktoś spróbuje dodać swoją opinię mniej przychylną, blokada! I tak to jest z tymi cudownymi specyfikami. Polecam dietę TURBO. Trochę samozaparcia a efekty spektakularne:)

Gość gość
Szczerze powiem wam że nie wiem jakie mogą być problemy z tą stronką odnośnie gratisu. Ja kupowałam tam ponad miesiąc temu i wszystko było ok. Już nawet nie pamiętam czy była tam ta opcja promocyjna czy też nie

Gość gość
Teraz zerknęłam na tą stronkę i wydaje mi się że przy zakupie tego pakietu za 169zł otrzymuje się darmową buteleczkę. Tak wnioskuję gdyż nie było tej opcji gdy ja kupowałam

Gość Gosieńkaaaaa
Po raz kolejny po namowie koleżanki podjęłam próbę zrzucenia kilogramów. Jest to moje 4 podejście wcześniejsze przynosiły marne efekty. Schemat ten sam dużo ruchu mniej jedzenia i jakiś suplement wspomagający. Tym razem wraz z koleżanką sięgnęłyśmy po Ultra Slim. Suplement kupiłyśmy na http://track.ultra-slim.pl/product/Ultra-Slim/?uid=8595&pid=121&bid=advandec źródło sprawdzone i polecone przez kuzynkę mojej koleżanki. Aż ciężko mi uwierzyć w to co się dzieje! moja kuracja trwa 30 dni i już zrzuciłam prawie 4kg z czego jestem bardzo zadowolona

Gość gość
jakiś czas temu piłam tą zieloną kawę i miała na mnie wpływ przeczyszczający. Przestałam pić bo już miałam dosyć tych częstych wizyt w toalecie

Gość Karolinka M
Koleżanka poleciła mi stronkę http://www.najlepsze-suplementy24.pl bowiem kupiła tam UltraSlim który działa w 100% i daje świetne efekty. Ja również ją tam kupiłam i stosuje już 10 dni. U mnie tak samo widać efekty przez 10 dni zgubiłam 1,5kg. Muszę się zabrać za aktywność fizyczną bo słabo z tym u mnie

Gość lapka09
Bardzo dobre efekty uzyskuje się stosując amerykański suplement Foreverslim.U mnie zniknęło 100% nadwagi .Cała kuracja była całkiem przyjemne nie musiałam wiele zmieniać w swojej diecie,a udało mi się schudnąć.

Gość gość
Dokładnie gdyby nie Foreverslim nigdy bym nie schudła.Próbowałam wiele razy stosują różne diety i suplementy z marnym skutkiem.Tak było do czasu aż nie trafiłam na Foreverslim i dopiero po nim zauważyłam pozytywne zmiany w swojej walce z odchudzaniem.