Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGAKK75

Komers kl 6 sukienka dla otyłej dziewczynki

Polecane posty

Gość AGAKK75

Witam wszystkich bardzo serdecznie i liczę na Państwa pomoc. Córka jest w 6 kl. i będzie mieć w tym roku komers.Jest dziewczynką otyłą o średnim wzroście i jasnych długich włosach.W jakiej sukience będzie wyglądać dobrze? Jaki dobrać kolor i fason, tak by wyglądała dziewczęco, a zarazem z klasą, a nie odstawała od innych dziewczynek.Może macie Państwo jakieś propozycje-planuję sukieneczkę uszyć u krawcowej:).Chciałabym jej sprawić radość... Dziękuję za wszystkie rady i sugestie. Pozdrawiam

Gość gość
Mysle, zd jakas ciemna Np. Czadna, bordowa, odcinana pod biustem. Krawcowa mysle, ze najlepiej doradzi jak ja zobaczy

Gość Olencja12345456
Witaj :) co do koloru- ja bym doradzała ciemny- granat, fiolet śliwkowy, ciemne bordo. Czarny za smutno. Ważne też jakie Twoja córka ma gusta jeśli chodzi o kolory, w czym się dobrze czuje. A jakie ma oczy? fason- a la lata 50 proponuję. rękawek, góra dopasowana, pasek w talii, dół szerszy (na lekkiej haleczce może?) długość za kolano. Przy dekolcie gładko- może łódka? włoski zebrane do tyły ale nie loki. Może jakiś luźny koczek? i niewielki chociaż obcasik to wyszczupla optycznie. mam nadzieję, że pomogłam! powodzenia i pozdrawiam :)

Gość AGAKK75
Oczka ma zielono brązowe.Już kombinowałyśmy z paskiem w tali-tragedia bo talii nie ma i wyglądała baaardzo źle.Na co dzień nosi się sportowo w miętowych i landrynkowych kolorach-ot taka typowa nastolatka.Myślałam o sukience odcinanej pod biustem-góra w innym odcieniu niż dół,ale nie jestem pewna...

Gość gość
dieta i ruch, do parku i po kilometrze niech biega a nie rozczulac sie!!!

Gość AGAKK75
Jesteś niesprawiedliwy/a-córka choruje i to dość poważnie wię oszczędź sobie uszczypliwych komentarzy.Dziękuję za radę...

Gość gość
Tak jak pisalam, odcinana najlepiej. Ale jak mloda nie ma talii, to najlepiej pojsc do krawcowej i ona dobierze fason. Z materialu dosztukuje, tu odetnie, przytnie i zrobi malej takie, wyszczupli itd. Warto zainwestować w buty na podwyższonym obcasie. A jak chcesz jej zrobić przyjemność to zafunduj delikatny makijaż u makijazystki i fryzjera. Niech sie dziewczyna poczuje wyjątkowo :)

Gość AGAKK75
Bardzo dziękuję za wszystkie rady-nawet za tą złośliwą.Myślę,że zrobimy tak, by było pięknie :) Pozdrawiam wszystkich!

Gość gość
A może takiego rodzaju odpowiadałaby dziewczynce i jej sylwetce oraz urodzie które mamy w naszym sklepie www.dmdmoda.pl. Większość ma podwyższone stany więc brzuszek jest zatuszowany. Chętnie wymierzę i dobiorę, służę pomocą pozdrawiam