Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewenement z wielkopolski

Jak zajść w ciążę bez wytrysku

Polecane posty

Może ktoś ma podobny problem i się wypowie. Jesteśmy z mężem po trzydziestce i do tej pory na jego życzenie odkładaliśmy decyzję o dziecku, ale ja już nie chcę czekać, bo boję się o zdrowie ewentualnego dziecka. Do tej pory zabezpieczaliśmy się prezerwatywami, ale mąż NIGDY nie miał wytrysku w trakcie penetracji. Osiąga go tylko poprzez stymulację ręka, i to własną. Kiedy nie planowaliśmy dziecka, nie przeszkadzało mi to - teraz wydaje się to bariera nie do przejścia. Nie stosujemy już zabezpieczenia, ale mąż nadal nie tryska, a w dodatku odmawia współżycia - sam ma problemy z ochota na seks od kiedy stracił pracę i sporo przybrał na wadze. Czy jest szansa na ciąże przy współżyciu bez wytrysku? Do jakiego lekarza powinien udać się mąż?

Gość gość
Słabo otwierasz cipkę ze nie dochodzi w tobie

Nie wiem co to wg ciebie znaczy słabo/mocno otwierać cipkę.Może rozwiniesz tę genialną myśl?

Gość gość
moim zdaniem powinniście pójść do seksuologa, bo reakcje Twojego męża nie są normalne

Gość gość
Za szeroka c**a i brak tarcia

Tak, za szeroka, mhm... Mąż był moim pierwszym partnerem i z nim straciłam dziewictwo, to nie sądzę, żebym miała za szeroką c**kę ani wtedy, ani teraz, tym bardziej, że ma grubego. Na wizytę do seksuologa namawiam go już kilka lat, ale póki co był tylko u urologa, który powiedział mu, że to wszystko tkwi w jego głowie. Czy do seksuologa można chodzić na fundusz, czy tylko prywatnie?

Gość gość
niech ci skonczy w ustach lec do wc niby wypluc i zrob z tym co trzeba:))

Gość gość
Nie wiadomo ilu po zamążpójsciu poszerzało ci kaliber c**y

Gość gość
siedzi taki po je b i wypisuje bzdury, zamiast zająć się czymś konkretnym, jak sprany trzeba miec mózg, żeby w każdym temacie takie głupoty pisać???? weź chłopie znajdź sobie dziewczynę, spuść z krzyża, to może trochę rozumu ci wróci

Gość gość
Kup spermę na alegro