Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie przyjmuje do wiadomości że to koniec

Polecane posty

Gość gość

Po 13 latach się rozstaliśmy, przez dłuższy czas było źle, dochodziło do rękoczynów nawet, rok temu go wywaliłam z domu, ale jakoś doszliśmy do porozumienia, miał się poprawić ale się nie poprawił...nie mam już siły tego ciągnąć :( On mnie wykańcza psychicznie, grozi że się zabije, nie chce się wyprowadzić, płacze trzęsie się i spazmuje.Nie wiem już co mam robić On mnie niszczy :( nie dbał o mnie miał mnie gdzieś a teraz, klęczy i błaga.Ja nie chcę tego już, chce sobie ułożyć życie z kimś innym :(

nie możesz poprosić kogoś o pomoc?? Co by nie było w życiu się nie poddaj i nie daj, niech sobie pogada

Gość gość
Nie masz jakichś postawnych braci? Niech go wyprowadzą z domu, a Ty wymień zamki, a jak będzie przyłaził to policja i tyle. Innego wyjścia nie ma, on jest chory.

Gość gość
Ja bym chciała to zakończyć po ludzku, normalnie dlatego go proszę żeby mi już dał spokój żeby się ogarnął :( nic do niego nie dociera, mówi że nie ma gdzie iść, ale ile ja mam to znosić.Mam 30 lat i zszarpane nerwy, wczoraj w taki szał wpadł że myślałam że zadzwonie po policje :(

Gość gość
Napisałem jaka jest recepta. Postawni bracia albo koledzy i siłą wyrzucić razem z jego rzeczami. Nie wiem jakiej odpowiedzi ty się spodziewasz, skoro ten człowiek jest nienormalny.

Gość gość
Nie mam braci On mieszka u moich rodziców,Mama też go prosi żeby się wziął w garść i nie robił takich szopek tylko rozstać się jak ludzie skoro było źle :(

Gość gość
On jest nienormalny, nigdy tego nie zrozumie. Twój ojciec nie ma jakichś kolegów? Tylko siłowe rozwiązanie tutaj pomoże.

Gość gość
Ja nie potrafię tak siłą On ma prawie 2 metry i trenuje na siłowni.Chyba ja się będę musiała wyprowadzić i tyl wyprowadzi to wrócę.

Gość gość
Ma kolegów ale tak jak Ci piszę wolałabym uniknąć takich siłowych akcji, dlaczego On nie potrafi zrozumieć że t koniec :(

Gość gość
Terroryzuje mnie psychicznie, ale jak mnie miał gdzieś to tego nie widział :(

Gość gość
Zapomniałaś napisać, że usuwasz go bo poznałaś lepszy model :) z którym widziałaś się dwa razy i już się bardzo kochacie. Zakładasz nowy wątek bo na poprzednim oceniono Cię prawidłowo?

Gość gość
A co mam tkwić w patologii? człowieku Ty też jesteś psychiczny jakiś chyba.Nie sądzisz chyba że dam się poniewierać...skoro jest ktoś na kim mi zależy.A Ty chyba całymi dniami siedzisz na forum i wyszukujesz moje posty.

Gość gość
I co z tego że poznałam innego? ludzie od siebie odchodzą i trzeba się pogodzić.

Gość gość
Nie człowieku. Trzeba być kretynem, żeby nie zauważyć zbieżności faktów. A także tego, że jak zaczynałaś swoje opowieści to facet był ok, ale Cię zaniedbywał, a jak zostałaś oceniona negatywnie to dopiero wtedy doszły jakieś inne opowieści: o tym, że pije, bije i terroryzuje. Zauważono tam, że jesteś infantylna i niedojrzała. Wypisujesz idiotyzmy, a Twoje opowieści są nielogiczne. Nie dajcie się wkręcić w pomaganie tej osobie, bo to jest strata czasu. x Czego Ty tu szukasz? Poklasku dla swoich decyzji? Potwierdzenia, że robisz dobrze? Informacji, że zrobiłybyśmy tak samo? Coś z Tobą nie tak autorko...

Gość gość
gość I co z tego że poznałam innego? ludzie od siebie odchodzą i trzeba się pogodzić. x Nic. Głupawe i niedojrzałe jest to co opowiadasz o swoim uczuciu z owym innym. Zachowujesz się jakbyś miała 10 lat.

Gość gość
Ale p****y :O

Gość gość
Świetnie dajecie się wkręcać w moje prowo :D :classic_cool:

Gość gość
Nikt się nie wkręcił gimbusie, skoro przez 90% uzytkowników zostałaś sprowadzona do parteru. Zbyt niski poziom IQ na dobre prowo.

Gość gość
A jednak dobre :classic_cool: a Tobie proponuję wyjść na dwór bo chyba net to Twój cały świat :O

Gość gość
Nie gimbusie. Zaglądam tu raz na jakiś czas. I to nie ja wymyślam głupawe historyjki po to tylko, żeby zaistnieć choć w necie. Wyobrażam sobie jakim zerem jesteś w realu.

Gość gość
Raz na jakiś czas i akurat tafiasz na moje prowa :D nie zesraj się :classic_cool:

Gość gość
Już masz kleksa? oj :D

Gość gość
Przykro, mi, ale sranie na podstawie wpisów na forum internetowym jest mi zupełnie obce. Takie traumatyczne przeżycia może mieć tylko gimbus tworzący prowokacje. Dyskusja w poprzednim twoim temacie była prowadzona wczoraj, więc trzeba być idiotą, żeby nie skojarzyć faktów z tych głupawych historyjek. Ale to, że to dla ciebie zbyt trudne to akurat rozumiem :) A teraz spadaj ofiaro losu, nie będę marnować swojego cennego czasu na rozmowę z takim oszołomem. Wracaj do piaskownicy.

Gość gość
Ale autorko prezentujesz poziom. Lekcje już odrobione? Rodzice powinni sprawdzić co robisz w necie.

Gość gość
Za to mi płacą :D a łosie takie jak Wy nabierają się :classic_cool:

Gość gość
Strasznie się nabraliśmy... temat zdechł na pierwszej stronie :D

Gość gość
Poprzedni trwał dłużej :classic_cool: