Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

korepetycje angielski cena

Polecane posty

Gość gość

Szukam korepetytorki dla mojej córki ale przerażają mnie ceny. Chcą po 40zł, 50zł. Liczyłam na 20, ew 25 zł.... :/ jakie są u was ceny?

Gość gość
ja udzielam lekcji ang. u mnie w domu biorę 30zł, a jak ja mam do kogoś jechać to 40 zł

Gość gość
20zł to ja płaciłam ale 10 lat temu.

Gość gość
Ja daje korki z niemieckiego. Dojeżdżam do ucznia, a cena wynosi 26 zł, ale od nowego roku będzie 30.

Gość gość
nie no prosze cie, za 20 zl to sie nikomu nie chce fatygowac. ja place 35 zl i dojezdzam do nauczycielki jeszcze

Gość gość
ja biorę lekcję u native speakera i płacę za godzinę 60 zł. ale z tego, co się orientuję to inni biorą od 30zł w górę.

Gość gość
https://pl.bibliobird.com/ tutaj też się może trochę poduczyć ;) Jak potrzebuje podstawy to nie trzeba wykupować żadnego pakietu :)

Gość gość
No chyba macie rację... JAk się tak zastanowic... Studia, wiedza, wszystko kosztuje. No i chcialabym kogoś z dojazdem więc faktycznie 40 zł lekko :) dzięki!

Gość gość
My płacimy 35zł za 45min, w domu nauczyciela.

Gość gość
Niech córka sama popracuje. W życiu bym komuś nie dała 5 dych za lekcje, mimo, że na inne rzeczy wydaje sporo. Nie wiadomo czy ktoś się nie będzie o******lać jak w szkole. Jak studiowałam i np. opuscilam wyklad albo coś nie było do końca jasne, to sama czytalam, nie latałam do nauczycielek.

Gość gość
50 zł angielski 50 zł polski 70 zł matematyka Cały rok syn chodził na korepetycję na wymienione przedmioty 2 razy w tyg i dzieki temu zdał mature bardzo dobrze .

Gość gość
Chodził na "korepetycję" ? A to jedną czy 3?

Gość gość
Co tydzień buliłaś 340zl na korepetycje bo szczylowi nie chciało się uczyć? Buahahaha za to dobry krem byś miała, co tydzień.

Gość gość
ja prowadzę z angielskiego za 35zł za godzinę a to moim zdaniem niewiele...20 zł to śmiech na sali.

Gość gość2
35zł to nadal bardzo mało... Ja zastanawiam się nad podwyżką od września.

Gość gość
Ostatnio szukałam nauczyciela dla syna i ceny są od 25 zł za godzinę zegarową z przyjazdem do ucznia do 60 zł. Były nawet niższe kwoty od uczniów liceów.

Gość gość
sama doszkalam z agnielskiego i zalezy kogo mialaby uczyć, jak jakiegoś głąba ktoremu przez godzinę tłukę do łba a on mysli o niebieskich migdalach bo nie chce mu sie skupić i przyłożyc do nauki to wiecej, jak ktos chce i szybko łapie to pewnie udzieliłabym rabatu.