Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babsie

zal mi was

Polecane posty

Gość babsie

Zal mi was nieudacznicy, ktorzy nie podejmujecie w swoim zyciu zadnych sensownych wyborow. Zal mi cie mloda latawico bez szkoly i perspektyw na zycie. Zal mi was 17sto latki spod bloku. Zal mi cie matko 3 letniego dziecka, ktora siedzisz w domu i narzekasz ze nie ma dla ciebie pracy. Zal mi cie ty, ktorego reszta spoleczenstwa musi utrzymywac. Zal mi cie ty, ktory cale swoje zycie jestes zalezny od matki. I w koncu zal mi cie blagajacy o pieniadze na ulicy stary samotny czlowieku, ale wiedz ze nie jestes gorszy od tej zawszonej ciemnoty powyzej.

Gość gość
idź weź leki, bo już czas

Gość babsie
No i jest juz pierwszy "idz wez leki" Typowe dla kogos bez szkoly. Pewnie siedzisz z dzieckiem przyniesionym z imprezy w domu, dostajesz 400 zl miesiecznie zasilku, caly dzien ogladasz teleturnieje i seriale i popalasz w kuchni w jednopokojowym mieszkanku. Zal mi cie.

Gość gość
jestes w bardzo wielkim błędzie oceniając mnie, ale to typowe dla kogoś, kto myśli stereotypami

Gość gość
zal mi ciebie bo nic w tobie wartosciowego tylko komepleksy jad i zal do calego swiata za wlasna glupote :)

Gość gość
a mi ciebie zal, osobo bez wlasnego zycia...

Gość gość
bez szkoły to raczej Pani jest patrząc na konstrukcje zdań

Gość a_w_dupe_ci_palec
uwaga wzorowa konstrukcja zdania "bez szkoly to raczej Pani jest" - to jest wrecz rynsztokowe. A czemu sie tak denerwujecie forumowicze? skoro odpowiadacie - znaczy widzicie sie na liscie. Kole w oczy :)

Gość gość
A to co ? Że niby jakiś poeta się znalazł ? haha noo ! Kariery to Ty na pewno na tym nie zrobisz autorze, bo to co piszesz to ciężko przeczytać tyle błędów.. ;D brzmi jak jakaś modlitwa haha a mi Ciebie żal ! Bo siedzisz w domu i aż tak Ci się nudzi, że głupoty wypisujesz, Idź pobiegaj, dobrze Ci to zrobi ! ;)

Gość a_w_dupe_ci_palec
I jak sie z tym nie zgadzacie to jestescie sojusznikami darmozjadow :D nie no ludzie to sie umieja w szambo wpier dolic

Gość gość
nie po prostu słów brakuje jaka głupia musi być autorka takiego postu - brak własnego życia problemów i pstro w głowie, a jeszcze wydaje się jej, że wypowiedź jest głęboka - właściwie to śmiać się chce - i dziwi ja że tak ludzie odpisują jej a co mają napisać - przecież to szkoda komentować

Gość gość
ktos dobrze napisal hahah albo jajca sobie robi a wy podchwytujecie nieuki :P a gdzie tam sa bledy oprocz znakow specjalnych?

Gość gość
Mi tez.

Gość gość
Po co się bulwersujecie, autorka miała wenę, i wiersz napisała.

Gość gość
a mnie NIE - pocałuj mnie w trepy :O

Gość fifikot
uehehehe z******te :D mi tez ich zal :)