Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam normalnej kobiety

Zna ktoś portal randkowy gdzie można znaleźć kobietę na poziomie i bez płacenia

Polecane posty

kasy za jakieś bzdury? Mam konto na badoo i jestem zażenowany. No po prostu same tępe, zakompleksione lale, które mają obsesje na punkcie ocen swoich zdjęć a ich wypowiedzi są na poziomie katastrofalnym. Normalnie ANI JEDNEJ inteligentnej kobiety.

Nie każdemu niestety się poszczęścilo i nie każdy dostał od bozi inteligencję lub urodę, albo jednego i drugiego. Najlepiej spróbuj w życiu rzeczywistym.

Gość amiś
To samo stwierdziłam,ale w odniesieniu do mężczyzn.Tez byłam na badoo.Albo bzykacze,albo maminsynki.Powrocilam do świata rzeczywistego.

To nie wyjdzie, nie ma jak. Nie mam nawet czasu gdzieś wyjść by kogoś poznać. Studiuję i pracuję. Zresztą urodą zadowolę się lekko ponadprzeciętną( tylko że już pasztet uważa się za przeciętną).

Gość amiś
Pasztet o kobiecie?

Gość gość
nie masz czasu na wyjścia to jak znajdziesz czas na kobietę? przyznaj, że potrzebujesz praczki, sprzątaczki , kuchateczki i darmowego sexu

Gość gość
polecam forum dla nieśmiałych :)

W realu to będzie podobnie, tylko głupotę będziesz weryfikował nieco dłużej. Może uchlaj się przed kompem, wtedy każda Ci się spodoba. Jak nie chcesz pić sam to dawaj na skype xD

Gość amiś
To wiemy juz,ze ma być inteligentna i urodowo nieco ponad przeciętnej(cokolwiek to znaczy).

Gość gość
Na su ;)

Ponadprzeciętna to znaczy, że nie oczekuję seksbomby z biustem d i idealną twarzą. Tylko w miarę ładną twarz, wzrost nieistotny, biust może być średni byleby całkowicie płaska nie była.

Gość gość
Czyli kogos do seksu?A juz myslalam,ze trafil sie na tym badoo jakis "normalny".

Jasne. I do seksu potrzebna mi inteligencja i normalny charakter? Szukam stałego związku z osobą której słowo coś znaczy. Atrakcyjność też jest ważna. Ty nie byłabyś z facetem o wzroście 165 albo z 30 kg nadwagi, więc nie wytykaj mi tutaj.

Gość gość
Właściwie to byłam z kimś kto miał 30kg nadwagi.A co do twoich postów,to jakoś nie było stwierdzeń,ze 'szukam kogoś na stale,zeby mieć w przyszłości dzieci, ożenić się itd".Zamiast tego napisales o pasztetach,cos o cyckach i ogólnie fizycznosci.Wygląd jest ważny ale anons rozpoczales od d**y strony.

Gość gość
Z tego, co się orientuję, to hellopl.com jest bezpłatny, ale czy znajdziesz tam kogoś odpowiedniego, to nie wiem.

Gość gość
no ja jestem w miarę inteligentna (robię doktorat), z urody niektórym się podobam, innym nie- dosć nietypowa jestem i też jestem sama... i też chcę normalnego, mądrego, dobrego faceta, jak nawet gdzieś tacy sa, to zajeci

Już ja wiem jak to wygląda. Niestety prawda jest taka, że kobiety mają ABSURDALNE wymagania, którym nie sprosta ŻADEN istniejący facet. I zakładam, że panie, które się tutaj wpisały też tak mają. I założę się, że gdybym wysłał zdjęcie to każda by przestała pisać bo czekają na księcia, albo zgodziłaby się i przyszłaby kobieta 50 kg nadwagi na spotkanie. A ja wymagam tylko tego co sam posiadam, a 50 kg nadwagi to ja nie mam.

Gość prawiczek pospolity
A ja chcę dziewczynę bardzo atrakcyjną, która pójdzie ze mną do łóżka za darmo, bo po prostu kocha seks. Może być z bogatym doświadczeniem i mogę być nawet jej 100 partnerem, byle by była ładna, chętna i za dramo :-)

Niestety, ale kobiety wymagają kogoś O WIELE wyżej niż same są. I to zarówno pod względem atrakcyjności fizycznej jak i statusu finansowego. Ja się z panią doktorantką mogę umówić, ale scenariusz byłby taki, że albo byłaby na zbliżonym poziomie atrakcyjności do mojego i wtedy wymagałaby kogoś o wiele lepszego niż ja, albo na poziomie wyższym i wtedy też by mnie nie chciała( bo czekałaby na coś nieistniejącego), albo na poziomie drastycznie niższym, czyli wyjątkowo nieatrakcyjna.

Gość gość
no nie wiem, ja bym chciała zeby facet nie miał nałogów, miał w miarę dobre wykształcenie, i był wyższy ode mnie, bo ja jak buty założę to mam prawie 180cm

To jest tak. Ja wymagam tylko kogoś na TAKIM SAMYM poziomie atrakcyjności jak ja albo nawet nieco niższym, ale to jest niemożliwe, bo kobiety na takim poziomie mają doszczętnie przewrócone we łbach. Kobieta zawsze chce kogoś o 2 skale lepszego niż sama jest. Przykładowo pani powyżej ma wymagania odnośnie wzrostu, a sama ma wzrost, który u kobiety jest nieatrakcyjny czyli ma wymagania na płaszczyźnie, na której sama ma przerypane. I to jest właśnie to o czym mówię.

Gość prawiczek pospolity
To prawda, kobiety mają na serio wygórowane wymagania, nie wiem w jakim one świecie żyją. Ja miałem kilka razy okazję na sex, ale też mam swoje wymagania, dziewczyny szukają kogoś atrakcyjnego, więc ja też mam takie prawo. Nie będę wiązać się, albo iść do łózka z laską, która nie jest w moim guście.

Gość gość
czemu prawie 180 cm kobieta szczupła jest nieatrakcyjna?

Gość gość
Dawaj zdjecie.Serio pisze.Jeśli kobiety chcą ksiecia to mężczyźni księżniczki, nie paszteta, bez nadwagi , z biuściastym biustem itd Jeśli uważasz się za nieatrakcyjnego, to nie szukaj więc atrakcyjnej. Żeby nie było ,dla mnie jeśli chodzi o faceta, to szukam; 1.odpowiedzialnego 2. zaradnego 3.Nie alkoholika 4.Nie babiarza 5 nie maminsynka 6 kryminaliści odpadaja 7 Nie lesera (który czły dzień piwko plus TV). 8 dbającego o higienę 9 dla którego baba to nie tylko seks i gary 10Co do wyglądu: ma MI się podobać. Jedno zastrzeżenie, dbający o zęby, nie szczerbaty z czarnymi pieńkami w ustach (fe).Może miec brzuch, nadwage, krzywe nogi, zakola ew.łysy, pryszcze. Acha. Wąsy mi się nie podobają ;) A teraz pytanie, czy szukam księcia? Dla mnie to cechy Normalnego faceta.Tylko gdzie taki? Ze swojej strony oferuję wszystkie 10 punktów.

Gość gość
wszystkie 10, czyli masz zakola?

Gość gdgdfgfdg
zaloguj się na sympatii, wiem że sympatia jest płatna ale to tam jest po prostu najwięcej kobiet bo to bardzo popularny portal. Ja znalazłam tam miłość i nie miałam kosmicznych wymagań:P

Gość gość
Zakola, hmm raczej nie :) Ok punkt 10 zmienie na Średni wzrost , szczupła, zęby w komplecie, wąsów brak, brzucha też brak.pryszcz czasem wyskoczy,. Włosy są (nawet brązowe).Nogi proste. O!.

Gość prawiczek pospolity
gość 20:23, tutaj jestem!

Haha. Słyszałem już jakie kosmiczne wymagania są na sympatii. Wszędzie są. Muszę teraz ułożyć piosenkę o CHORYCH kobiecych wymaganiach i będę ją śpiewał na ulicy. Wezmę jakąś znaną melodię z filmów disneya.