Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w żadnej dziedzinie życia mi się nie układa

Polecane posty

Gość gość

myślałam, że świat działa na zasadach równowagi czy innego g***a a ja chyba jestem dowodem na to że taka zasada nie istnieje rodzina z*****a, całe dzieciństwo pod górę, przez to co wycierpiałam powinnam mieć raczej super start w dorosłe życie a tymczasem ni cholery. wieczne problemy z pracą i pieniędzmi, tam gdzie chcę pracować i wiem że będzie to bajka, a nie praca mnie nigdy nie przyjmą z racji zerowych predyspozycji, do braku kasy i pracy dochodzi okrągłe ZERO znajomych (siedzę w domu non stop z tego powodu) i niefart w związkach - nie dość, że od 5 lat kocham faceta poza moim zasięgiem to jeszcze od paru miesięcy tęsknię za kimś kogo sama odesłałam do diabła. mam 26 lat i nie mam nic, ani farta w żadnej dziedzinie życia, ani predyspozycji, które mogłoby mi ten fart zastąpić. jak ja mam sobie radzić z czymkolwiek skoro kasy nie mam, satysfakcjonującej roboty nie mam, znajomych nie mam i zadatków na faceta tym, bardziej nie? :(

Gość gość
mam identycznie jak Ty....jakbym czytala o sobie...

Gość gość
wiem jak to jest. Staram się coś robić, działać ale do pewnych rzeczy, tak jak piszesz, też nie mam predyspozycji. Nie wychodzi mi ani w życiu zawodowym ani uczuciowym/towarzyskim

Gość gość
szczerze mówiąc wolałabym być sama z takim problemem, fakt że ktoś podobnie użera się z życiem jak ja jest jeszcze bardziej dołujący :(

Gość gość
a najgorsze jest to że już nie wiem czego się chwytać, co zrobić zeby było chociaż trochę lepiej

Gość gość
mam bardzo podobnie jak Ty...w zadnej dziedzinie zycia nie układa mi się a mam już 35 lat.. -znajomych zero- zawsze trafiam na fałszywe pewne siebie osoby ktore maja mnie gdzies, fałszywe koleżanki które nigdy nie maja dla mnie czasu...reszta ma rodziny dzieci i swoje towarzystwo - KAZDA znajomość z facetem konczy się porazka-poznaje skończonych idiotow na 5 minut,wiecznych singli,piotrusow panow,cwaniaczkow większość przez net niestety bo nie pojde sama na impreze....znajomości koncza się po paru spotkaniach albo nawet nie zdaze spotkać się i jest już cisza,zero kontaktu..przez nieudane znajomości z facetami stalam się bardzo nerwowa i zakompleksiona,czesto placze i miewam stany depresyjne.. - praca? również nie napawa optymizmem..w każdej firmie jakiej pracowałam -UPADLOSC...co jak wiadomo wiaze sie z utrata pracy.. - wygląd? niby jestem zadbana i ladna ale wiele bym w sobie zmienila... Nie jesteś sama.mam nadzieje ze pocieszyłam?

Gość gość
20.11.13 gość 100% ja... po części pociesza, że nie tylko ja mam taki problem, a po części dołuje, bo skoro 35-latka jest podobnym przypadkiem to już tracę nadzieję, że ja sama kiedykolwiek coś zmienię skoro nie mam na to żadnych perspektyw. ech, życie jest beznadziejne :(

Gość gość
bo sie nie modlisz i nie przestrzegaszdekalogu bo kto przestrzega temu bog blogosławi i we wszytkim mu sie powodzi

Gość gość
a ile masz lat? ja niestety już 35...czuje ze nic dobrego mnie już w zyciu nie spotka..napisałam ci to wszytsko wyzej po krotce ...zebym opisala ci kazda moja sytuacje z facetami,znajomymi i praca to bys naprawdę oniemiala..NIE WIEM DLACZEGO TAK SIE DZIEJE W MOIM ZYCIU..co ja takiego w sobie mam ze mam takie zezowate szczęście? niestety mamy chore czasy,liczy się tylko wygląd bywanie i stanowiska...facetow interesują tylko bogate piękne i niezależne kobiety...wygląd modelki,wiecznie szczesliwej..nikt nie chce wiazac się na stale,pisze ci wszystko z mojego dosiwdczenia... praca? w firmach w d****h się ludziom poprzewracalo,nie liczy się człowiek tylko cyferki oraz jak najmłodszy rocznik.. znajomi? teraz o to ciężko..ludzi ciagnie do barwnych osob ( z kasa klasa znajomościami,osob ktore maja ciekawe zycie,atrakcyjnych itp. ) NIESTETY a jak to wygląda u ciebie? faceci? znajomi? praca?

Gość gość
u mnie większość niepowodzeń chyba przez mój introwertyzm, ludzie nie chcą mieć spokojnych cichych znajomych, każdy woli towarzyskie, wygadane osoby; faceci też wolą ekstrawertyczne kobiety, do pracy też szukają pewnych siebie,komunikatywnych osób.

Gość gość
ja jestem raczej towarzyska osoba a mam tak jak napisałam wyzej..nie wiem gdzie lezy problem...

Gość gość
upup

Gość gość
a ja jestem typem samotnika, wole sie zaszyc w domu z chlopakiem ,raz na pol roku wyjsc na dyskoteke. w tuygodniu chodze do szkoly to barrdzo sie ciesze kiedy wracam do domu i moge caly wieczor przesiedziec w domu. ale kiedy idzie weekend to troche czuje sie samotnie. ale to tez dlatego ze mieszkam sama. nie mam z kim pogadac itd

Gość gość
a gdzie poznałaś chłopaka? bo takim samotnikom często trudno jest kogoś poznać

Gość gość
poznalalam go akurat za czasow mlodosci kiedy sie szlajalam z 'towarzystem', ale polecam portale randkowe, bezpieczna i wygodna opcja

Gość gość
Znajdź coś, w czym jesteś dobra i co się układa i tego się trzymaj :) Co to za praca, że piszesz nie masz predyspozycji?