Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Icee

Głodówka

Polecane posty

Gość Icee

Witam! Od jutra zaczynam 7 dniowe przygotowanie do głodówki,która rownież będzie trwać 7 dni. Potem rzecz jasna wyjście.Pierwszy tydzien mam zamiar jeść jedynie owoce i warzywa+ woda z cytryna,ew herbata. Proszę mnie nie pouczać jakie to niezdrowe,itp Głodówkę robię w celu oczyszczenia organizmu,jak i zrzucenia kilku kilogramów. Aktualnie 169 cm wzrostu i 64 kg. Kto się przyłączy? ;)

Gość nomnom
Hejka ja też planuje zacząć od jutra przygotowanie do głodówki. Też xhxetnie się dolacze :D startuje z wagi 64 przy 162 stosowalas wcześniej głodówki?

Gość gość
Spoko - tutaj co chwilę ktoś zakłada topik "głodówka", a potem po 3 - 4 wpisach topik się urywa. Same sobie odpowiedxcie dlaczego :-)

Gość icee
dziewczyny wybaczcie,ale nikt nie odp wiec nie zaglądałam.Dziś mija moj drugi dzien głodówki,a wlasciwie robie diete lemoniadowa. Dla mnie to nic innego jak głodówka,z delikatnym paliwem w postaci syropu klonowego ,ktory dodaje sie do wody,cytrynka ,która ma zadanie oczyścic no i pieprz cayne ;) Czuje się całkiem niezle:) myslalam,ze bedzie zdecydowanie gorzej. Nie odczuwam głodu. Raczej głod psychiczny ;) wczoraj rano moja waga wzkazywałą 66.6 kg ]:-> ,przy wzroscie 169cm. minute temu sie wazyłam. Jest 64,6 kg ... jestem w szoku. wiem ,ze zapewno jest to woda,ale inaczej sie czuje...lżej :)

Gość icee
tam wyzej wdarła sie pomyłka.napisałam,ze waze 64kg. nie potrafie tego edytować. stratowa waga 66 :)

Gość Olka 25
A jak sie przygotowuje do głodówki xdd ?

Gość gość
A ile tego syropu dodajesz i ile takiej lemoniady wypijasz dziennie?

Gość iceee
Jezeli chodzi o przygotowanie , ok 3 dni przed rozpoczęciem przestawiasz sie na surowe warzywa i owoce. W gre rowniez wchodza soki. Ja znalazlam temat o diecie lemoniadowej na kafeterii kobitka fajnie wręcz strescila książkę.szklanek takiej lemoniady wypija sie od 8 do 12 dziennie ,plus srodki,czy tez herbatki przeczyszczajace. Jedna szklanka to sok z polowy cytryny,szczypta cayen,2 łyżki syropu klonowego,mięta.

Gość gość
Przecież to wychodzi dziennie ok. 20 łyżek syropu - razem 540 kcal. Zatem żadna głodówka, choć dalej drastycznie niskokaloryczna dieta. A środki przeczyszczające przecież nie powodują spalania tłuszczu i można się od nich łatwo uzależnić.

Gość iceee
Dieta nie jest odchudzająca ,a oczyszczająca! To po pierwsze,a po drugie srodek w postaci herbaty ziolowej np figura 1 chyba nie jest jakos specjlanie drastyczny dla.zdrowia stosowany raz dziennie,przez 10 dni. Syrop dostarcza wartosci odzywczych,jak i daje energie. Dieta jest skuteczna, a glodowka sama w sobie uzdrawiajaca...nie raz stosowalam,efekty sa wspaniale. Pod kazdym wzgledem. Sytuacja.kiedy jestes przeziebiona. Nie odechciewa się jesc? Sam organizm sie wręcz o.to.domaga. aby pozbyc sie tego calego syfu ze srodka.

Gość gość
Pisałaś na początku, że chcesz też "zrzucić kilka kilogramów" - czyli rozumiem, że chodzi o kilogramy na wadze, które mogą być straconą wodą i zalegającymi masami w jelicie, a nie tłuszczem? To wszystko i tak powraca po powrocie do normalnego odżywiania. Sama zresztą wiesz, bo gdyby efekty byłyby tak wspaniałe i trwałe, to po wielokrotnym stosowaniu nie ważyłabyś 66 kg. No chyba, że startowałaś z solidnej otyłości i ciągle tracisz kilogramy. Po przejedzeniu oczyszczenie jest wskazane, ale picie senesu przez 10 dni z rzędu bezpieczne na pewno nie jest.

Gość iceee
Podaj mi swoj email wysle Ci moje zdjecie i uwierz,ze na te 66 nawet kg nie wyglada. Mięśnie tez ważą. Cwicze 5 razy w tyg ,mam zarys miesni na brzuchu i nie wiem.co to cellulit,ALE... Czuje od pewnego czasu nadmiar wody i jak chyba nikt na świecie (takie mam wrazenie) mam tendencje do jej zbierania. Sama woda tez wazy,zreszta nasze cialo glownie sie z niej sklada. Pozbywajac sie jej chce ograniczyc obrzęk, a po zakonczonej fdiecie wyeliminować sól. Dochodzi.oczyszczanie się od "środka"... ostatnio dalam.sobie looz i niestety smieciowe jedzenie sprawilo,ze boli mnie brzuch i czuje sie zle. Nie prosze o krytyke,tylko osoby ktore maja ochote zastosowac glodowke.

Gość iceee
Bezpieczne to nie jest mieso nafaszerowane hormonami,chemia ,ktora sa nnszprycowane owoce,czy warzywa ,wlasciwie to wszystko to,czego sama sobie nie wyhodujesz. Wychodzę z zalozenia,ze taka taki wlasnie post,daje wytchnienie calemu oorganizmowi . Ten,kto nie sprobowal i nie wytrwal nigdy nie zrozumie. W kazdym bądź razie Polecam.

Gość abrracadabra
Głodówki odradzam. A jeżeli herbatka, to nie przeczyszczająca, a czerwona. Zdrowsza, nie "wypłukuje" z nas tego, co cenne, a jest świetnym pogromcą tłuszczu. Poczytajcie sobie o jej zaletach na przykład tutaj: www.herbata.info/herbata-czerwona/ Bo poza wspomaganiem odchudzania, może być lekarstwem na wiele dolegliwości. Działa także antynowotworowo i przeciwstarzeniowo, tak więc naprawdę warto ją pić.