Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w a r a n i k a

SEKS ORALNY z partnerem lub partnerka ktora nie goli

Polecane posty

Gość w a r a n i k a

okolic ntymnych?! macie takie doswiadczenia?? przeszkadza wam to?? ja ostatnio najadlam sie troche wlosow swojego faceta jak go tam lizalam :/

Gość qqqqqqqq 111
ja bym nie ruszyla dopoki by sie tam nie ogolil ! ! !

Gość pe29
no ja nie preferuje zadnego owlosienia na i wokol klejnotow. zdecydowanie lepiej sie tez lize wygolone cipki :)

Gość x Kris
popiera wypowiedzi powyzej!

Gość gość
Próbowałem ogolonych i nieogolonych, ogolona cipka bardzo prędko zaczynała drapać wargi i język, więc uznałem że wolę jednak w tym miejscu krótko przycięte i często myte owłosienie

Gość gość
interesujace spostrzezenie ale cos w tym jest ;) moja podmywa sie dwa razy dziennie i ma krotko przystrzyzone

Mój facet raz się goli a raz nie. W życiu nie 'najadłam się włosów'. Lepiej mi jak jest wygolony, ale zdecydowanie bardziej wole odrośnięte włosy, od tych dopiero odrastających, które drapią i mam po nich pełno podrażnień na twarzy. Więc albo systematyczne golenie, albo kilka dni bez lodzika, do odrośnięcia włosów, albo ponownego zgolenia.

Gość gość
Moja zona podcina wloski i dba o higiene, a ja uwielbiam jej ciemne owlosienie. Nigdy sie nie najadlem wlosow, czasem moze sie zdarzyc ze jakis cudem trafi do ust ale wtedy zaraz sie go pozbywam. Kiedys zona wygolila sie tam na dole, wtedy mielismy rzadko sex az wlosy jej odrosly, nie pociagala mnie wowczas jako kobieta. Cipki bez wlosow sa beznadziejne. Mam nadzieje ze te absurdalne nawyki w koncu kiedys sie skoncza i kobiety znow beda kobietami a nie dziecmi. Teraz to raj dla pedofili.

Gość Pepe25x
Ja się nie golę a tylko przycinam i moja żonka targa aż miło.

Gość gość
Ja jestem za zarostem i moja go ma.Nigdy nie narzekałem,że jakiś włos mi przeszkadzał.Nie wiem jak się można ich nałykać.Tam gdzie się powinno ... to tam nie rosną.Czy na łbie k****a rosną włosy.Ludzie zawsze może coś przeszkadzać.Bywałem z takimi co są wygolone,ale to męka ocierać się o taki odrastający zarost.Mogę to przyrównać z gruboziarnistym papierem ściernym. Prawdziwy facet nie konsumuje włosów,a zajmuje się czym innym.

Gość JackXL
Osobiście jestem przeciwnikiem golenie miejsc intymnych, moja partnerka i ja dbamy przede wszystkim o utrzymanie owłosienia przy pewnej długości. Doskonale zdaje egzamin maszynka do strzyżenia włosów z nasadkami grzebieniowymi ustalającymi długość włosa. Golenie jest konieczne jedynie w przypadku skąpych kostiumów kąpielowych i to jedynie tych włosów, które mogłyby wystawać spod materiału( stanowi to widok mało estetyczny). Pozdrowienia JackXL

Gość gość
japodcinam sie sie czesto myje a moj partner ma owlosienie naturalne :-) czasem sie zdarzy jakis wlos jak go lize po "jajkach" :p ale to nie problem :-)

Gość gość
moja nie goli, a w czasie seksu częściej dostają mi się do ust włosy z jej głowy niż te z c**y