Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybkosc nternetu ile macie Mbps

Polecane posty

Gość gość

Ja obecnie posiadam ten najmniejszy i wlasnie chce zawrzec nowa umowe i nie wiem jaki wybrac. Obecnie mi bardzo muli mam 500. Czy jak wezme 3 Mbps to bedzie mi swobodnie juz wszystko chodziło? internet rozchodzi sie bedzie na dwa laptopy.

Gość IQ172
3 Mbps w zupełności wystarczy, chyba że sie ostro ściąga filmy DVD itp. to może być średnio, ale też da rade

Gość gość
Oglądam w necie filmy, ale na dysk nie ściągam. Jednak muszą się buforować i przy mojej prędkości obejrzenie filmu jest możliwe gdy 2 godziny wcześniej zacznę go buforować. Chcialabym móc szybciej to robić. Z każdy dodaktowy 1 mbps jest płatne plus 10 zł. Nie majątek, a decyzja ma zapasc na 24 miesiace wiec nie chcialabym zalowac. Ale tez sadze, ze 3 mi wystarczy.

Gość IQ172
a ile masz płacić za te 3 Mbps?

Gość Babka z piasku
Ja mam 8 a w nocy 10. Razem z TV ( pakiet platynowy) płacimy 100zł.

Gość gość
10Mbps za 49zł (Neostrada)

Gość gość
za 3 bedzie 50 zł.

Gość zdrfgegg
60 mega w UPC. Ogólnie spryciarze dostawcy internetu piszą w umowach "do 60mbps" itp sprawdzałem szybkość internetu to mam realnie w granicach 55mbps I jeszcze jedno: w Polsce dostawcy internetu podają prędkość ściągania w tych ulotkach i reklamach, a prędkość wysyłania to zazwyczaj 10% prędkości ściągania. Przy obecnych rozmiarach plików to nie ma co się ładować w mniej niż 20mbps.

Gość IQ172
do zwykłego domowego użytku szybkie wysyłanie jest zupełnie niepotrzebne

Gość gość
ja niestety nie mam za duzego wyboru i mam tylko dwoch dostawcow, ktorzy maja nadajniki niedaleko mnie. Mieszkan pod miastem, w takiej wsi:D no i obecnie mam ten najmniejszy za 30 zl. I chyba zdecyduje sie na ten za 50 zł. fajnie by bylo miec 10 za 49 tak jak piszecie, ale u mnie to nie realne raczej.

Gość zdrfgegg
No tak jak ktoś mieszka za miastem to ma problem, mam domek na mazurach i jedynym dostawcą jaki tam jest to Orange z Neostradą (kiedyś TP) i płace tam za 10mbps więcej niż za te 60mbps w wawie. Natomiast internet bezprzewodowy tam działa tak, że lepiej lepiej jakby w ogóle go nie było, LTE tam nie ma, ale to inna historia, bo LTE to nawet w niektórych miastach jeszcze nie ma.

Gość gość
ja mieszkam pod radomiem.

Gość IQ172
bierz te 3 Mbps, nie ma nad czym się zastanawiać

Gość tadeusz

ja mam  300/30 Mbps, internet od Toya, śmiga aż miło 🙂