Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomasss

Problemy urologiczne jak się zabezpieczyć

Polecane posty

Gość thomasss

Byłem u lekarza i prawdopodobnie mam jakieś zapalenie cewki lub pęcherza, biorę tabletki, ale póki co nie ma rezultatu. Kilka razy dziennie pojawia się wydzielina a zmienianie 3-4 razy dziennie majtek jest uciążliwe. W jaki sposób chłopak może się zabezpieczyć przed niechcianą wydzieliną ? Czy są jakieś podpaski lub wkładki dla chłopaków ? Podkładanie chusteczek itp odpada, ponieważ one się zwijają. Czy ewentualnie można użyć takich kobiecych podpasek ? Wiem, że u kobiet to przylega i nic nie wydostaje się na zewnątrz, u chłopaka może być z tym problem, ponieważ będzie odstawać. Ewentualnie jakie kobiece podpaski lub wkładki są najcieńsze tak aby nic nie wyróżniało się spod ubrania, ponieważ kompletnie nie mam pojęcia ?

Gość gość
Kup takie cieńsze podpaski i sobie przyklei. Różne są grubości. A jak kupisz grubsze to załóż takie spodnie w których nie widać i będzie ok. S*kać możesz wchodzić do odgrodzonej kabiny i nikt wtedy nie zauważy co masz przyklejone. Zresztą jak facet staje s*kać zaraz obok i zagląda innemu do gaci to coś nie halo z nim.

Gość thomasss
Jakie dokładnie są cieńsze, ponieważ kompletnie się na tym nie znam. Mogę prosić o jakieś nazwy itp ?

Gość thomasss
Poda mi ktoś dokładne nazwy itp ?

Gość gość
Jakie podpaski są najcieńsze ?

Gość gość
to zależy ile jest tej wydzieliny, może wkładki wystarczą. Wkładki również mają różne grubości a nawet kształty. Ciężko tak doradzić musisz się zorientować w temacie

Gość gość
Kilka kropel w ciągu dwóch godzin

Gość gość
to spokojnie wystarczą najcieńsze wkładki i nic nie będzie widać. Może poszukaj sobie w Internecie na początek. Powodzenia

Gość gość
Czyli obojętnie jakie wybiorę to będą dobre ? Z tego co wyczytałem są różne np. do stringów itp jak je rozróżnić aby kupić te standardowe ?

Gość gość
na każdym opakowaniu są wyszczególnione rodzaje i kształty i zaznaczony ten, który trzymasz w ręku. Są grubsze, cieńsze, zapachowe, czy jak wspomniałeś do stringów. Z doświadczenia wiem, że Bella i Carefree mają ciekawą ofertę wkładek

Gość gość
Ok, dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że uda mi się wybrać jakieś dłuższe.

Gość gość
Tena Man dla mężczyzn są takie specjalne podpaski

Gość gość
Czy wkładki Carefree flexiform będą dobre,?

Gość gość
Wkładki Discreet są cienkie i dobrze przylegają do bielizny :) A jeśli chodzi o podpaski to Naturella ultra o grubości 2mm...

Gość gość
Czy chłopakowi też będą dobrze przylegać ?

Gość gość
Jakie jeszcze polecacie wkładki dla chłopaka ?

Gość gość
up

Gość rutta
Prawda, ja używam takie ultra mini, że nawet nie czuję, że je mam, ale spokojnie mogę wyjść z domu bez obaw o wydzielanie się tego okropnego zapachu.

Gość Megamika
Nie ma co wkładać sobie podpasek skoro są specjalistyczne wkładki przeznaczone dla męzczyzn. Przecież to chodzi o komfort i odpowiednie zabezpieczenie, a nie walke z wiatrakami. Lepiej kup takie specjalnie dla mężczyzn.