Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 34l Zgierz

POMOCY problem z sexem analnym

Polecane posty

Gość Ania 34l Zgierz

Witam wszystkie forumkowiczki ! Piszę ponieważ sama nie wiem co mam zrobić, wstydzę się z tym problemem iść do lekarza - nie wiem jak zareaguje i w ogole... Otóż ostatnio dałam się skusić swojemu partnerowi na igraszki analne...zaczął od rozszerzania tyłeczka palcem o czym po jakimś czasie (nie wiem dlaczego) włożył mi w tyłek marchewkę żeby bardziej rozepchac o***t. Ów marchewka się złamała i została w środku. Odczuwam dyskomfort i w dodatku nie moge oddać kału, czuję się jak bym była zatamowana. Ludzie proszę pomocy co mam robić!? znacie jakieś domowe sposoby na usuniecie przedmiotów z pupy ? Prosze o pomoc****ozdrawiam zawstydzonia Ania...

Gość gość
Włóż sokowirówkę do pupki tak żeby włącznik wystawał poza czarne oko po włączeniu problem sam zniknie, no może nie zniknie ale na pewno zmieni swoja konsystencje z stałej na wodną , pozdrawiam

Gość Ania 34l Zgierz
nie prosiłem o glupie odpowiedzi! proszę o pomoc bo jestem zalamana, a tak a propo mam tylko blender w domu...

Gość gość
ah blender powiadasz, to ułatwi sprawę, włóż blender do d**y i usiać na wibratorze, potem pozostaje ci tylko włączyć wibrator i jesteś przepchana po wieczne czasy

Gość gość
nie macie co wkladac tylko marchewke? <ściana>

Gość Ania 34 Zgierz
moglbys mi przesłac instrukcję ? pozdrawiam

zjedz kilka śliwek i popij nie przegotowana woda a po 5min. wypij szklanke oleju rycynowego;) skutecznosc gwarantowana! Powinna nawet wyskoczyc sałatka którą jadłaś z czasów pierwszej komunii a co dopiero biedna marchewka