Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi rodzice komentują w niewybredny sposób mojego nowego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

poprzedniego przedstawiłam im jakieś 4 lata temu, bylismy razem niecałe 2 lata, nie zwierzałam się im, bo nie mam z nimi takiego super kontaktu, potem byłam 2 lata sama a teraz poznałam nowego, gdy go zapoznałam i on już wyszedł to słyszałam komentarze typu " no kawał chłopaka " , " poprzedni byl za mały i słaby?" , "tamten ci sie znudził? a jak ty znudzisz sie temu?" itp. mój nowy chłopak to nie jest żaden paker, po prostu jest wysoki i ładnie zbudowany, od poprzedniego chłopaka jest wyższy o 20 cm, poprzedniego rzuciłam ze względu na charakter

Gość gość
To tego nowego przedstawilas im po 2 latach po rozstaniu z tamtym czy jak?

Gość gość
tak, już 2 lata z tamtym nie jestem,a ostatnie 2 lata byłam sama

Gość gość
No to co im sie na takie komentarze zebralo jak tyle czasu juz minelo... Rozumiem, ze mogli go polubic, ale skoro nie jestescie juz tak dlugo razem to nie rozumiem o co chodzi...

Gość gość
pewnie im nawet zapomniała powiedzieć, że się rozstali te 2 lata temu :P

Atoli Tobie powiadam Niewiasto moja urocza Iż pewną wiedzę posiadam Poezja ma jest prorocza Prawda jest bowiem taka Wbrew temu co Ci się zdaje Że tamtego rzuciłaś Bo ten się większy wydaje.

Gość gość
tak, polubili tamtego, nawet za bardzo, a on nimi manipulował, ale oni tego nie widzieli :O a ten nowy...nie jest manipulantem, więc może go nie polubią aż tak jak tamtego wcale nie, tamtego jak rzuciłam to tego nowego nawet nie znałam