Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

witajcie jestem Tomek i mam problem z najlepszą koleżanką wszystko sie ukladalo, chodzilismy razem na piwo do kina na kregle jak koledzy az pewnego dnia sie w niej zabujałem i troche nabroilem bo ona ma chlopaka a ja powiedzialem jej co czuje tak czy tak bym bym stracil i zaryzykowalem,teraz ona sie do mnie nie odzywa tak jak bysmy sie nie znali ,olała mnie kompletnie,oddal bym wszystko zeby bylo jak dawniej i gdybym wiedzial ze tak sie stanie to nie powiedzial bym jej co czuje. Teraz mam do was prosbe doradzcie mi co mam zrobic zeby odzyskac kolezanke?

Gość gość
jest tu ktos?

Gość gość
Dziewczyna trzyma dystans bo wie ,,ze to już nie koleżeństwo z twojej strony a oczarowanie, boi się ,że każdy jej miły gest odbierzesz jako odzew do twoich amorów.Może kiedyś będziesz miał u niej szansę, ale to wymaga cierpliwośc***orozmawiaj z nią i powiedz ,ze nie chciałeś jej urazić i żeby wszystko zostało po staremu.

Gość gość
Dobrze że jej o tym powiedziałeś , bo inaczej i tak by Ci to przeszkadzało , o takich rzeczach trzeba mówić . I czasem takie relacje później się kończą , niestety. Może napisz do niej , wytłumacz , ze chciales jej o tym powiedzieć , ale nie zamierzasz rozbijać jej związku , i że nadal zależy Ci na znajomości , takiej , jaka łączyła was kiedyś. I nie załamuj się , nie jesteś ciężko chory , nie umierasz , i to nie tragedia , tylko koniec jakiejś relacji.. Ale to w życiu jest nieunikonione.

Gość gość
tak zrobie,tylko ze dostalem zakaz pisania i odzywania sie od niej:-P

Gość gość
wiem ze i tak to nic nieda bo ona jest uparta a ja jeszcze bardziej...

Gość jatenjeden
a jest sen pisania do niej?

Gość gość
jest szansa ze sie bedzie do mnie odzywac??