Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Papier do USG jaki to rodzaj papieru PILNE PYTANIE

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. chcialabym się dowiedzieć jaki to rodzaj oapieru ponieważ jestem w ciąży, lekarz wydaje jedna kopię usg, a ojciec dziecka ze mną nie żyje, a chce też mieć tą wspaniałą pamiątkę. Posiadam drugarkę firmy Brother i nie mam pojęcia jaki to rodzaj papieru. W drukarce jest opcja pt "inny błyszczący" ale w opcjach drukowania w laptopie juz tego nie ma. i jak chcę wydrukować to wyskakują błędy w drukarce bo nie ma zgodnosc***apieru z tym ktore zaznaczylam w opcjach w laptopie. PROSZĘ O POMOC ;]]

Gość gość
oczywiscie papier zakupiłam na Allegro

Gość gość
i proszę... oszczędźcie sobie komentarzy na temat mojej ciązy i tego, że nie żyję z ojcem dziecka

Gość KiniaW
Nie ma tej opcji w laptopie??

Gość gość
a nie możesz po prostu zrobić ksero? musi mieć oryginał? albo zeskanuj i wyślij mu mailem.

Gość KiniaW
Nie.. sam dal mi kase na papier.. i to nie byle jaki. Wiedział ze drukarka brata wydrujuje coś takiego bo jakis jego kolega tez ma taką i drukował. Brat sam nie wie jaki to rodzaj.

Gość KiniaW
Dobra. Przyznaje sie... Napisałam w tym nicku pierwsz raz zeby ktos mi doradził :)

Gość KiniaW
Powiedzial ze chce zrobic album z naszym dzieckiem od poczęcia. I chce miec kopie na papierze USG... troche to dziwne.. Wiecie jaki to rodzaj ? :]]

Gość gość
kuźwa normalny kredowy jak do zdjęć ale p********z-chcialabym się dowiedzieć jaki to rodzaj oapieru ponieważ jestem w ciąży a hooj to kogo obchodzi

Gość gość
a ja myślę ,że chcesz wydrukować zdjęcie USG z internetu i pokazać jakiemuś frajerowi ,że zaszłaś z nim w ciążę i dlatego nie powiem ci jaki to papier.

Gość gość
nie powiesz bo nie wiesz!!

Gość gość
Ale teorie spiskowe :p A czy jak mam zdjecia z usg zgrane na pendrive to fotograf mi wydrujuje na papierze foto? Tak zeby w ramke wlozyc? I jaki format wybrac wtedy zeby zachowac proporcje?

Gość gość
A jeszcze co do zarzutu wyzej to na zdj usg oprocz dzidziusia sa jeszcze dane lekarza, sprzetu i pacjentki. Wiec nie tak latwo podrobic!

Gość gość
s********j! idx sie fotografa zapytaj! my ci nie pomożemy niewinnego chłopaka w c***a zrobić!