Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DROGIE MARKOWE UBRANIA DLA DZIECI

Polecane posty

Gość gość

kupujecie takie? czy uzywane

Gość gość
ja tylko po przecenach , drogie ciuchy mnie nie cieszą

Gość gość
bez przesady..

Gość gość
kuppuje w lumpie

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
drogie to pojecie względne, drogie to dla Ciebie jaki przedział cenowy?

Gość gość
Kupuje nowe ale tanie

Gość gość
Od czasu do czasu zdarza mi sie wydac na cos drogiego dla dziecka, np kupilam kurtke laurena za 150 euro, dla mnie to duzo, normalnie tyle nie wydaje, chyba ze cos mi bardzo sie spodoba jak ta kurtka.

Gość gość
powiedzmy od 200zł wzwyż

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
jak od takiej kwoty to tak, ale z takich "grubszych" typu kurtki,buty zimowe

Gość gość
zalezy wlasnie co, bo buty kupuje solidne wiec i dobrych firm, jedne kupilam za 219, drugie 249(zimowe), kurtka 299, spodnie 80-120zł bluzy do 100zł

Gość gość
Ja kupuje tylko John Lewisa są świetne jakościowo

Gość mamaizona
ja kupuje tylko nowe, bardzo dobre gatunkowo i oryginalne a takie tanie nie sa

Gość zgadzam sie z autorka
ja tez kupuje tylko nowe, sama nigdy nie mialam nic uzywanego wiec dziecku tym bardziej nie zaloze... kupuje dosc drogie ubrania(w porownaniu z kolezankami), ale mnie na to stac i są bardzo ładne i nietypowe

Gość gość
w zyciu wiecej jak 30zl na ciuch nie wydalam a na buty max 50zl kupuje na tzew szmatach i na promocjach

Gość gość
no co kto lubi, ja w zyciu nic bym do domu nie zniosla z lumpa lubie ladne, dobre gatunkowo ubrania, głownie kupuje w Reporter Young, a tam ceny sa nie male...kto chodzi ten wie

Gość 100euro
ja kupuje w ciuchlandach i to co inni maja za 300zl ja mam za 30zl. z tym, ze aby cos upolowac trzeba miec czas-ja obecnie mam bo jestem na zwolnieniu. nie ukrywam, ze nie lapie wszystkiego co popadnie tylko same perelki:)

Gość uwielbiam te perełki
no konam ze smiechu jak czytam "perełki" z lumpa ale to nie o tym temat ja wole kupic nowe za 300 niz szmate za 30:D

Gość w sumie to jest ciekawe
no ja tez wole drogie i nowe niz tanie śmierdzące badziewie

Gość LunaBrava
Ja 90% ciuszków dla synka mam z Nexta. Ceny wysokie ale idzie z tym w parze jakość. Ubranka wielokrotnie prane nie rozciągają sie, zachowują kolor i miękkość. Cześć ubranek z Mothercare sie spełnia moich oczekiwań choć ceny sa wysokie. Kombinezon i czapka Reima sa dla mnie bezkompromisowo boskie. A ubranka z H&M - oceniam średnio.

Gość gość
Ani takie ani takie. Kupuję nowe ale nie takie drogie. Głównie sieciowe i najczęściej z wyprzedaży.

Gość gość
ja kupuję rożne z sieciówek na wyprzedażach, może nie najtaniej nawet z wyprzedaży, ale jakość dobra albo bardzo dobra.

Gość gość
Tak, Reima jest super...

Gość andzia93444
Ja z drogich rzeczy kupuję kurtki i buty. Ostatnio zamówiłam kurteczki z Reima http://sklepwyspaskarbow.com.pl/ i jestem super zadowolona z jakości. Ciepłe kurteczki, a przy tym leciutki i nie krępujące ruchów. Na pewno kupię jeszcze nie raz, nie dwa :) A co do ciuchlandów- też czasami chodzę i nie widzę w tym nic złego:)

Gość gość
Dużo rzeczy kupuję w lumpach. Jak nie chodzicie, to nie wiecie, że markowe w idealnym stanie także tam są (to są właśnie te perełki). A buty tylko EMELE za ok 180- 200 zł. Na butach dla dziecka nie oszczędzamy żeby mu krzywdy niewłaściwym obuwiem nie zrobić.

Gość gość
Warto postawić na polskich producentów. Teraz pojawia się wiele firm z ciekawymi pomysłami i bardzo dobrą jakością. Ubrania są niszowe, a ceny bardzo zbliżone do tych z sieciówek, czego nie można powiedzieć już o jakości, bo ubrania od takich małych firm są dużo lepsze niż te z molochów! Ja akurat zakochałam się w bardzo oryginalnych projektach od http://ladystump.com/ - można zamówić różne rozmiary bo szyją pod zamówienie klienta, wybrać inny detal lub kolor. Cudowne mają akcesoria, szaliczki, plecaczki - nigdzie takich nie znajdziecie :)

Gość gość
Moja miała rzeczy i za 600 i za 60 zł :)

Gość Sabka

Jaracie się metkami, a nie czytacie składu. I co z tego, że dziecko ma np. dres z Kleina, jak w tym dresie jest tylko 40% bawełny, a reszta to poliester czy spandex 😕 Ja podziękuję za takie ubrania. Na dzieciach nie oszczędzam, kupuje dobre jakościowo ubrania np. w Kaola-Kid, ale zawsze patrze na materiał, jego jakość etc.