Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarwel

ozdobne przescieradło z falbaną u dołu do łożeczka ma ktoś

Polecane posty

Gość maarwel

?typowo amerykański styl. zastanawiam się jakie przescieradełko na to bo z gumką chyba odpada?

Gość gość
Ale dlaczego chcesz na jedno prześcieradło dawać drugie?Ja nie dawałam.

Gość gość
Ta falbana to nie jest z przescieradla. Ja dokupuje sie osobno. Sprawdz na allegro zestawy poscieli

Gość gość
Mój syn takie miał , po co drugie prześcieradło?

Gość gość
Przescieradlo jest osobno, mozesz wymienac przescieralko nie ruszajac falbany

Gość gość
Ja falbanę wkładam pod materac,głównie po to aby zakryć tą nie zbyt ładną dziurę. Na to materac i na materac prześcieradło... Nigdy nie przyszło mi do głowy aby tym zastąpić prześcieradło.

Gość gość
Ja też ta falbankę mam pod materacem a na materac normalnie prześcieradło

Gość maarwel
ok dzieki ta falbana jest razem z przescieradłem nie da się jej oddzielic. przy okazji zapytam jakie przescieradełko bedzie praktyczne zwykłe czy takie na gumkę? w jakich kolorach macie przescieradełko ?

Gość gość
Widocznie miałam inne. Moje prześcieradło było razem z falbanką ( nie dało się falbanki odczepić) więc służyło zgodnie z jego funkcją jako prześcieradło i nie potrzebne było mi drugie .

Gość gość
z falbana czy bez ważne żeby było 100% bawełna bo to róznie bywa. Ja polecam prześcieradła kolorowe, ta falbana wcale nie wygląda tak efektownie w realu jak na zdjęciach na allegro ja wole ciekawe kolory np http://www.elway.biz/44-przescieradla zamawiałam i są super.

Gość gość
Te falbany się wkłada POD materac, a nie na. To nie jest prześcieradło. Można je kupić od ręki w Ikei i H&M Home. Były też kiedyś w LaMillou, ale nie wiem, czy nadal je sprzedają. Inna sprawa to to, że Polacy nie wiedzą co to jest i do czego służy, nawet kobiety pracujące w obsłudze sklepów dziecięcych. Kiedyś byłam w Świecie Dziecka w Warszawie i szukałam prześcieradła w zygzaki LaMillou, a młoda ekspedientka pokazała mi falbanę i mówi: "mamy tylko takie prześcieradło". Myślę sobie: wow... dziewczyna pracuje przy asortymencie dziecięcym i nie ma pojęcia co sprzedaje... powinna się trochę interesować co jest do czego. Niestety w takich sklepach często pracują ludzie bez pojęcia.