Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do lasek czy umówiłybyście się

Polecane posty

Gość gość

się z facetem chociaż byłby zamiataczem ulic ?

Gość gość
Nie...krótko i na temat.

Gość gość
nawet jak jest nieziemsko przystojny ?

Gość malamilka
A co za różnica żadna praca nie hańbi.Jeżeli by mi się spodobał to akurat czym się zajmuje jest na 2 miejscu nie róbcie z siebie jakichś księżniczek:):D

Gość gość
A ty związałbyś się z d****ą która jest nieziemsko piękna?

Gość gość
co mi z tego jak przystojny jak głupi?No bo kto zamiata ulice? Geniusze?Z takim pogadać się nie da...a jak pogadać się nie da to roochać, no bo przystojny ale tylko głupie baby roochają się z biedakami bo jak zrobi bachora toco wtedy jak go nie stać na utrzymanie samego siebie... Autorze, lepiej się ucz do kartkówki bo mama op******i

Gość malamilka
Piszecie takie głupoty później się dziwicie,że faceci twierdzą,iż kobiety to szmaty,d****i,które lecą tylko na kasę:/

Gość gość
jak można się umawiać z kimś kto zmiata g***a z ulicy ?

Gość Koiioiooi
jasne że tak. może to nie jest wymarzony kandydat na partnera, ale skreślanie kogoś dlatego że ma taką pracę to wg mnie przejaw prózniactwa i prostactwa... to co. lepiej żeby siedział w domu i ciągnął kasę od rodziców albo zasiłek od państwa?

Gość gość
malamilka-ja p*****le...biologi nie oszukasz choćbyś bardzo chciała...następny gimbus który zamiast uczyć się do testu z matmy siedzi na kafe. Zapewniam Ciebie że tydzień pobyłabyś sobie z zamiataczem ulic, obcałowałby Ciebie z oddechem trupa, otuliłby smrodem to odechciałoby ci się skutecznie (nie ma kasy na pastę, wodę, mydło itp.) A przystojny sprzątacz nigdy nie będzie bo do utrzymania urody, czy to męskiej czy damskiej, trzeba kasy...tak więc, reasumując, gimbusy do nauki bo jutro Pani może zrobić jakąś kartkówkę!

Gość malamilka
Akutat gimnazjum skończyłam już dawno najlepszym przykładem na to jest to,że nie oceniam ludzi po pozorach,ani po tym jaką mają prace...skąd wiesz,że tak jest czy byłaś z takim człowiekuem, że masz takie informacje?? Chyba,że właśnie oceniasz po pozorach,albo jesteś pieprzoną księżniczką,która tylko leży,pachnie i czeka na wymarzonego partnera,który będzie spełniał wszystkie Twoje zachcianki.A co jeżeli właśnie w takim sie zakochasz? Skreślisz go,dlatego że ma taką,a nie inną pracę??

Gość gość
Tak i facet za mniej niż 1000 zł utrzyma rodzinę. Pieprzony plebs. Jestem facetem i k***a nie chciałbym takiego człowieka za ojca

Gość malamilka
Pieprzone banany:D skąd wiesz jakie mają zarobki? Czy starałeś się o taką pracę?idź do tatusia bananie,a nie tutaj głupoty wypisujesz.

Gość gość
skąd wiesz,że tak jest czy byłaś z takim człowiekiem, że masz takie informacje?? -mam oczy i rozum.chyba to wystarczy? Laska, nie wiem czy ty na serio to wszystko gadasz, czy sobie bekę kręcisz... tak, teraz leżę, pachnę i wymarzonego partnera mam...i jest mi z tym dobrze, ale sama też dobrze zarabiam (też pachnąc, ale już nie leżąc) i zarabiać mam zamiar więcej. owszem pozory dużo mówią o osobie...nie ma potrzeby z siebie robić na siłę anioła który patrzy na piękną duszę jak w bajkach, serio, bo takie patrzenie jest fałszywe.

Gość malamilka
Ale nie mówcie,że taki typ to śmierdziel niedomyty;):D

Gość gość
czasem tacy faceci sa bardzo fajni i ich praca nie ma znaczenia

gość - a gdyby ten sprzątacz ulic był z***biście przystojny, umięśniony, wysportowany, inteligentny, zabawny?

Gość gość
To się wylucza niuniu