Karolina 24 0 Napisano Listopad 21, 2013 Witam mialam wczoraj badanie usg u ginekologa. Jestem w 6 tygodniu 3 dniu ciazy na usg mam wielkosc GS 17,7mm i CRL 2,27mm toznaczy, ze cos jest nie tak z ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2013 myślę, że jest ok. U mnie 6tydz 6 dzień miał 7.8mm a ponoć codziennie rośnie 1 mm. Zresztą ciąża może być młodsza dzień czy dwa. A co powiedział lekarz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 24 0 Napisano Listopad 21, 2013 Ze jest ok i ze za 2 tygodnie zobaczymy czy bedzie serduszko. Moze rzeczywiscie panikuje niepotrzebnie i maluch jest troche mniejszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2013 pamiętam że mi lekarz powiedział, że nie ma sensu przychodzić na usg przed końcem 6 tyg bo może nie być widać serduszka. Ze najlepiej początek 7 tyg albo koniec 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach