Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolorowe buty do ślubu

Polecane posty

Gość gość
Bylam na trzech slubach ostatnio i kazda panna mloda miala czerwone buty. To juz nie jest oryginalne.

Gość gość
Ja zastanawiam się nad żółtymi i niebieskimi, bo tak jak któraś wcześniej pisała dla mnie też wydają się zbyt agresywne.

Gość gość
spoko sa, ale to ty bedziezz w nich slubować:)

Gość gość
całkiem fajne, takie delikatne

Gość gość
całkiem, całkiem w żółtym też ładnie się prezentują

Gość gość
e tam żółte, czerwone są ekstra

Gość gość
dużo dziewczyn mówi, że są już trochę niemodne, ale te są fajne. Do krótkiej kiecki w sam raz.

Gość Umajona
Mi się wydaje, że jak się wybierze odpowiednie dodatki w danym kolorze co buty, to wtedy kazdy kolor obuwia będzie pasował. Zresztą to wg mnie fajne odejście od białego schematu i postawienie na coś bardziej nowoczesnego, ale dalej w eleganckim wydaniu. Podrzucam adres do sklepu www.slubnybucik.pl/ - mają niezłe wzory i kolory obuwia, jest w czym poszperać.

Gość gość
kolorowe buciki są jak najbardziej coraz modniejsze :) ja sama mam ślub końcem maja i wybrałam swoje buty w salonie Evita w Krakowie. Mają śliczny ciemnoróżowy kolor a suknia jest biała :) Widać je spod sukni i bardzo dobrze :) kolorowe dodatki to bardzo fajny pomysł, przynajmniej tak powiedziały mi panie które tam pracują, a myślę że znają sie na tym co robią :)

Gość gość
Ja właśnie chce założyć kolorowe... Moja sukienka ma byc kremowa a garnitur faceta niebieski kwiatki tez chce niebieskie wiec mysle o niebieskich butach :) kolory na slubie staja sie coraz bardziej modne :)

Gość gość
calkiem fajne sa te z aldo niebieskie, takie delikatne

Gość gość
bardzo ładne, a później można je swobodnie nosić do innych rzeczy, co już odpada przy białych szpilkach

Gość gość
dlatego mozna na nie wydac troche więcej, tak sobie tłumaczę:)

Gość gość
Kolorowe dodatki są teraz bardzo modne i na pewno bardziej praktyczne. Uwielbiam kolor granatowy i właśnie w takim kolorze będę miała wszystkie dodatki do sukni ślubnej. Nawet w sukni będę miała taki kolor. Jak wam się podoba: http://evita.com.pl/p,,,,,,,,,3079,2139-suknia-slubna.html#.Uz0837mKDIU ? Do tego granatowe buty i bukiet. Piękna jest:))

Gość gość
też uwazam, że te niebieskie są fajne, moja kolezanka na ślubie miała niebieskie, a do tego błękitny kwiat we włosach, świetnie to wyglądało

Gość gość
ja stawiam na czerwone :) już mam kupione, ale gdybym miała jeszcze raz wybierać to chyba wziełabym tamte:)

Gość gość
a co myślicie o tych ostatnich z paseczkami czerwonych? Mi się baaaaardzo poodbaja i zastanawiam się nad zakupem

Gość gość
Co powiecie o tych? mega szafirki http://evita.com.pl/p,22,70,all,,,,,,3101,buty-wieczorowe-5483.html#.Uz_CXaJ_Rv8 bardzo mi sie podobaja bo to moj ulubiony kolor a w Evicie jest sporo takich dodatkow

Gość gość
Nowa moda, kolorowe buty pasuja do sukienek krotkich, w kolano ,3/4 kub z odkryta kostka. A teraz kazda chce miec czy pasuja czy nie. Najpierw kreacja, potem dobieramy buty i w wiekszosci kolorowe buty juz nie pasuja. A tu chcecie w butach "slubnych" obskoczyc jeszcze z kilka imprez. kreator mody pozdrawiam.

Gość gość
ja będę miała właśnie krótką suknię i zastanawiam się nad kolorowymi. Do g z 2014-04-05 10:02:23 jak dla mnie bardzo fajne. Tylko nie dla każdej, bo pasek w kostce skraca nogę bardzo i nie fajnie wtedy to wygląda

Gość gość
pasek na kostce skraca optycznie nogę, to prawda

Gość gość
jakby sie tak do wszytskiego stosowac, bo nic nikt nie moglby zalożyc:)

Gość gość
tylko kolorowe buty do slubu,bo te takie typowe slubne sa brzydkie no i do wyrzucenia po imprezie,nawet słynne ich farbowanie nie sprawdza sie,wierzcie mi,wyszło to fatalnie!(moja kolezanka to przechodziła i tak je wyrzuciła,bo farbowanie sie niestety nie sprawdziło)dlatego ja kupiłam w katowicach w evicie na chopina w kolorze mięty-są cudne!!!zajrzyjcie na ich stronę!

Gość gość
ja też nie chce takich typowych "ślubnych", a te czerwone z paskami faktycznie ładne, tylko ja chyba sie do nich nie nadaje

Gość gość
a pomyśleć, że biale buty teraz takie modne:)

Gość gość
Prawda jest taka ze jak ktos chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu to traci dwa razy.Po co farbowac buty skoro mozna kupic mega kolory i fasony i unowoczesnic siebie.Ja ide w tych http://evita.com.pl/p,22,70,,,,,,,1687,buty-wieczorowe-82.html#.U0alwaJ_Rv8 i nie musze nic farbowac.

Gość gość
Ja uważam ze kolorowe buty jak najbardziej pasują do sukni ślubnej tylko powinno być jeszcze cos w tym kolorze co buty np. bukiet albo ozdoba we włosach czy na sukience wtedy fajnie wszystko do siebie pasuje.