Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssia7

Nie umiem sie podniecic ani nie moge dostac ochoty na seks

Polecane posty

Gość kasssia7

Hej mam 19 lat Od 2 lat mam chlopaka sypiamy razem niestety jeszcze ani razu nie bylam podniecona rzadko kiedy odczowam potrzebe stosunku seksualnego moje libido jest chyba na 0 Mam pytanie mam problem z testosteronem jest go za duzo slyszalam ze kobieta ktora posiada wiecej testosteronu bardziej odczowa potrzebe kochania sie a u mnie jest odwrotnie. Zastanawialam sie tez czy to nie wina mojego partnera a jesli tak to nie chce go zmieniac na innego bo bardzo go kocham a brak podniecenia itd mnie dobija

Gość gość
albo partner sie w ogole nie pociaga albo to twoja wina bo nawet w wieku 19 lat nie znasz swojej seksualnosci i co ci sprawia przyjemnosc. a o to faceta juz nie win.

Gość kasssia7
stara sie a to jest moj pierwszy facet w lozku niewiem co mnie podnieca bo nie odczowam podniecenia w tym problem

Gość gość
kazda normalna kobieta sie masturbuje i umie sie zaspokoic a jak sama umiesz sie zaspokoic to bedziesz wiedziala jak kogos tego nauczyc.

Gość kasssia7
tak umiem i umie to robic ale to jet jedna jedyna rzecz nic innego mnie nie podnieca pocalunki dotykanie piersi itd nic

Gość gość
Tez mam ten problem a mam męża i dziecko

Gość kasssia7
straszne i zalamujace moze to przez ten moj testosteron mam go za duzo

Gość gość
A skąd wiesz ze masz go za dużo?

Gość kasssia7
robilam badania mam nadmierna ilosc wlosow na ciele niby inaczej hirsutyzm powiedzialam ginekolog ze mam niskie libido a powiedziala ze jestem mloda i wgl poczolam sie zignorowana

Gość gość
Tez mogłabym badania zrobić.. Tyle że mi to nie przeszkadza nigdy się nie masfutbowalam jedynie prysznicem. Myślę że zmiana ginekologa pomoże, niech Ci da hormony które obniża testosteron

Gość kasssia7
zapisala mi Syndi 35 tabledki anty moze one pomoga nie ma opcji zmiany ginekologa nie mam kasy :(

Gość gość
No z anty jest różnie zobaczysz jak będą na Ciebie działać a jak zero efektu to zmień

Gość kasssia7
biore je ze wzgledu na unormowanie testosteronu bo tak to bym nie brala i mam nadzieje ze to pomoze

Gość kasssia7
:(

Gość ewaewaewa

mój mąż jest hojnie obdarzony co powinno cieszyć każdą kobietę na moim miejscu.ale ja od jakiegoś czasu nie mogłam się podniecić.może silniejszy był lęk przed bólem że będzie mi wpychał tą armate.myślałam że to koniec i jestem skazana na katusze ale ulgę przyniósł feminam libido.wraz z powrotem podniecenia prawdopodobnie uelastyczniła się pochwa i nawilzyła.sex smakuje lepiej dużo lepiej.

Gość Ciekawski

Reklama?