Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie nadaje sie do niczego

Polecane posty

Gość gość

jestem tępa malo bystra zwyczajnie zyciowo nieporadna nie moge siebie zniesc

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
26 nie radze sobie w zyciu codziennie mam mysli, że nie powinno mnie byc na tym swiecie

Gość edo
Zapisz się na jakiś kurs ,niekoniecznie językowy ,ważne żebyś miała kontakt z innymi ludźmi i wspólny temat do rozmów .

Gość dziewczynka12345
pewnie ktoś ci to wmówił

Gość gość
ja też. mam 18. Jestem tak beznadziejna, ze nawet nie wiecie.. Głupia, tępa, pusta, nieporadna, bojazliwa, nienawidze siebie

Gość edo
Dobra ,dobra ,takie samooskarżanie nic na dłuższą metę oprócz pogorszenia nastroju nie daje, każdy ma takie chwile wżyciu ,że czuje się trochę gorzej ,tylko nawet po najdłuższej nocy wstaje dzień i okazuje się,iż sytuacje postrzegane jako trudne są do rozwiązania . Poza tym młode jesteście i wszystko przed wami .

Gość gość
i ja.. jestem do niczego.. Rzucilam studia, bo nie radziłam sobie. Boje sie ludzi, nie lubie kontaktów z nimi. Rzadko z kim moge swobodnie gadać. Boje sie isc do pracy, moj charakter jest okroopny...;/ Zazdroszcze tym pewnym siebie kobietom, ktore są takie zaradne w życiu. Ja mam takie jakies przekonanie ,ze napewno cos zrobie zle i kazdy sie bedzie smiac. Nie wiem, moze jakas trauma z dziecinstwa?? Nie mam pojecia.. Mam chłopaka , ale trace przyjaciół przez swoj charakter.