Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MODERACJO czas na reakcję

Polecane posty

Gość gość

Witam, nawet nie mogę w tytule wstawić "?". Minęło tyle czasu, a te "udoskonalenia" są do d**y!!! A więc rzecz nr 1. znaki diakrytyczne- dlaczego nie można używać przecinka, znaku wykrzyknika czy znaku zapytania w tytule tematu ? to co najmniej dziwne, żeby nie powiedzieć bardzo ograniczające 2. czy można przywrócić konieczność nadania pseudonimu? pisanie przez wszystkich, jako gość stało się uciążliwe na tyle, że nie można odróżnić kto pisze dany post, większość osób wali po kolei "gość, gość" i wcale się nie dziwię, bo po co, skoro można pisać, jak leci. Nie wiem, jak inni, ale ja często rezygnuję z czytania, skoro nie wiem z kim dyskutuję i mam wrażenie, że autora nie ma albo zniknął wśród innych "gości" 3. dlaczego w dalszym ciągu za moimi plecami zamiast gwiazdek wyświetla się całe hasło? :O co to ma na celu? :O Minęło już tyle czasu od tych modernizacji i chyba nikt nie jest zadowolony

Gość gość
ta cała moderacja to ch*jnia chujnia i tyle

Gość gość
Dodam, że pisałam to pod stałym pseudonimem, jednak nie pozwolono mi dodać tematu. Pojawił się komunikat "treść komunikatu uznano za spam" :O:O:O Tym bardziej to żenujące

Gość spaślak_
nikt nie czyta opinii na temat tego forum od dobrych kilku lat szkoda twojeog trudu :D a co do hasla to gdzie ci sie pojawia widoczne ?

Gość gość
dziura parzystego wiersza wciąż działa a Janusz K***in Mikke w grobie by się przewracał gdyby nie zył.

jeśli chodzi o hasło, to pojawia się tam, gdzie je wpisuje, gdziekolwiek indziej jest niewidoczne dla osób stojących obok czy za tobą, a tutaj się wyświetla całe :O

Gość nowa czarna nicola
sweet dreams ty stara lampucero ;o

Gość spaślak_
faktycznie :D nawet nie wiedzailem sprobuj zalogowac sie tuhttps://f.kafeteria.pl/preferencje.php moze pozniej bedzie pamietalo twoje haslo i nie trzeba bedzie go wpisywac tam gdzie pojawia sie na ekranie.

Gość nowa czarna nicola
nie myśl, to nigdy nie byla twoja mocna strone :o

Gość gość
da sie sprawdzilem na swoim starym nicku.

Gość łukasz21z
zjadłbym jamnicznicę, ale jusz tak puźno...

Gość łukasz21z
dziś rano śpiewał mi gołomp na parapecie, tak pienknie jak aniuł z nieba. a po nocach kuny biegajom po dachu, łomot ich łap mnie pżeraża, to pżetrwać tszeba, bo kogo rano bedzie gołomp bódził śpiewem?

nie nicolko, myślenie nigdy nie było twoją mocną stroną, o czym niejednokrotnie i żarliwie cię informowano :) ja z siebie nigdy nikogo wielkiego tutaj nie robiłam, widać, ty miałaś mimo wszystko, jakiś dziwny kompleks kopiowanie tematów i podrabianie nick-ów, byleby zrobić na złość,ośmieszyć, tak, jak to miałaś w zwyczajach CZARNA NICOLO:) to twoja domena, dobranoc🖐️

Gość gość
popieram nicole. sweet dreams zakoncz wchodzic na kafeterie ty brudzie

Gość łukasz21z
cusz za pienkna noc

Gość gość
smarku kuciapowy jestes tak tepa zeojapier

Gość gość
zgadzam sie z pierwszym postem autora i dodam jako problem jeszcze brak mozliwosci wstawiania linkow, linkow w stopce? ciagle wykrywa spam i cenzuruje chore slowa np. o.d.b.y.t albo gwa.lt np ktos chce napisac o od.bytym szkoleniu albo o gwa.ltownych ulewach a tu ceznruza :O