Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanko

Polecane posty

Gość gość

Czy transseksualna kobieta może mieć dzieci? W sensie zajść w ciążę?

Gość gość
Chyba nie.....ale zawsze można adoptować

Gość gość
Nie bo nie ma macicy.

Gość gość
Trans kobieta to nie kobieta tylko k***s z cycami!

Gość gość
Mylisz pojęcia prymitywny nietolerancie o czym piszesz. I to jest u was homofobów standard - Nie wiem o co chodzi, ale skomentuje bo biblia mówi to, a moja babcia to uczyła mnie że tak nie wolno, bo przecież takie osoby nie rozmnożą się jak króliki...... Kobieta transseksualna to kobieta, która już poddała się wszystkim operacjom, albo chcę się im poddać. A kobieta o której mówi się że jest transwestytą nie chce tak drastycznych zmian jak poddanie się operacji i po prostu czasem w zaciszu swojego domu przebiera się żeby choć przez chwilę wyglądać jak facet.

Gość gość
Mow co chcesz, ja wiem jedno ,jak baba urodzila sie z c**ką to ma byc kobietą do konca zycia , a facet z jajkami to ma byc facetem do konca. Reszta to ludze chorzy nadaja sie do psychiatry ale zdrowego, bo wsrud nich tez chore zboki ktore twierdza ze to nie choroba. Schizofrenik ktury twierdzi ze jest Napoleonem tez jest zdrowy? Wy zboki do leczenia albo do pieca !,! I niema oczym gadac

Gość gogolinek
Już dawno ustalono że homoseksualizm to nie choroba, a płeć biologiczna nie zawsze zgadza się z psychiczną. Ja szanuje takie osoby i może uznasz że jestem nienormalny, ale nie miałbym problemu żeby spotykać się z transseksualną kobietą.

Gość gość
"Już dawno ustalono że homoseksualizm to nie choroba, a płeć biologiczna nie zawsze zgadza się z psychiczną. Ja szanuje takie osoby i może uznasz że jestem nienormalny, ale nie miałbym problemu żeby spotykać się z transseksualną kobietą." O kolejny homoś? A nie to nawet nie homoseksualizm, tylko takie homo -nie wiadomo.

Gość gogolinek
Jestem bi i spotykając się z transseksualną kobietą, traktowałbym ją jak zwykłą kobietę (nawet gdyby była przed operacją), więc nie wiem o jakie homo-nie wiadomo Ci chodzi, po prostu jestem biseksualny.

Gość gość
jesteś zwykłym dewiantem

Gość gość
a ty jesteś niezwykłym dewiantem