Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nauczycielce wypada mieć konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
"jesli kobieta ma powodzenie..." a kto powiedzial że mam? albo że powinnam miec?

Gość gość
mamuśki plotkują tak czy siak, więc to mi akurat powiewa

Gość gość
odpowiedz : w Polsce nie, w krajach arabskich nie, w innych krajach tak- czyli nie mozna tylko w krajach zacofamnych nie wiem w jakim kraju obecnie jestes ale na tym to polega :) https://www.youtube.com/watch?v=Ae5hLA8BeqQ

Gość gość
Zależy co napiszesz i jakie zdjęcia wstawisz. Z tego jak wygląda 90% profili to nie trudno o ośmieszenie.

Gość gość
ella - masz rację....

Gość gość
Naprawde glupie pytanie! No ale coz ...kresy. :-D

Gość gość
dlaczego glupie i co maja kresy do tego?

Gość gość
nie obraz sie,ale ja bym sie nie odważyła teraz ten świat tak zgłupiał, że możesz zostac zle odebrana, zarowno ze strony przełożonych jak i rodziców, uczniów. Nauczyciel powinien miec jakis autorytet

Gość gość
a co ma autorytet do portalu randkowego???

Gość gość
Polactwo idiotyczne. Nauczycielka ma zapie*** za 2000 koła, 40 godzin (zebrania, konferencje, dokumentacja szkolna) i "mieć powołanie" 24/7. Kobieto, bądź ostrożna, bo zazdrosne mamuśki żyć nie dadzą. Patrz: wpisy "wierzących" powyżej (może to Twoi rodzice ze szkoły?)

Gość gość
Faktyczńie nieroby z**********ą. Hahaha ciężko pracują w tym wymiarze godzin. Konferencje? Buhahaha. Tak trudno, wyłożyć przedmiot, który się studiowało 5 lat? Jak takie tępaki zostają nauczycielami... To nie dziwne, że w niektorych klasach 1/2 lub 3/4 uczniów zagrożonych, nawet nie potrafią wytłumaczyć czyli dobrze pracować w tym maluczkim czasie.

Gość gość
Jesli dziecko nie jest aktywne to trudno by nie bylo zagrozone a co do tematu to zalezy jakie poda informacje i zdjecia. nauczyciel nie powinien wstawiac nagicch zdjec itp.

Gość gość
Aktywne nie musi być, ma wytlumaczone - zda, oni nawet tego nie potrafią. Lepiej sobie strzelić samobója niź udawać głupią po 5 latach "studiów".

Gość gość
jeśli dziecko nie będzie chciało się uczyć to można sobie gadać jak do ściany i nic to nie da a jak taka mądra jesteś to zacznij uczyć choćby w gimbazie

Gość gość
sympatyczna dyskusja się rozwinęła, nie ma co

Gość gość
Ludzie! Opamietajcie sie! Czy to jest nienormalne, ze zdrowa kobieta i do tego inteligentna potrzebuje mezczyzne! Jestescie tam wszyscy chorzy w tym zascianku!!!! Pozdrowienia

Gość gość
Jestem nauczycielką, swojego narzeczonego poznałam na sympatii. Miałam kilka zupełnie normalnych zdjęć. I podpisy również bez niczego wielkiego. Ot, moje motto życiowe, co lubię, tak z grubsza. Po tygodniu poznalam swojego M. i po 2 tygodniach byłopo konicie,bo spotkalismy się, dużo rozmawialismy, wiedzialam,ze to to. A opinia innych ? Proszę was. Nic złego nie robiłam. Inni ludzie nie przeżyją życia za nas.

Gość gość
nikt nie mówi tępa strzało, że to nienormalne! Ale nauczycielce nie wypada wstawiać zdjęć gdzie, np. jest naga czy wyzywająco-wulgarnie ubrana. To samo tyczy się nauczycieli. Pozycja nauczyciela wymaga pewnej kultury nie tylko w godzinach pracy ale i poza nimi.

Gość gość
Z tym ostatnim coraz trudniej...

Gość zielona butelka
Ja ogólnie jestem przeciwniczką takich portali, jakieś to dla mnie mega sztuczne ale nie o tym będę pisać. Załóż na jakimś płatnym portalu. Dzięki temu wyeliminujesz ludzi, którzy chodzą sobie się pośmiać a będą tam tylko ludzie tacy jak Ty, zdesperowani by kogoś znaleźć. Oni naśmiewać się nie będą bo są w takiej samej sytuacji.

Gość gość
Jest to desperacja.

Gość gość
nikt nie mówi tępa strzało, że to nienormalne! Ale nauczycielce nie wypada wstawiać zdjęć gdzie, np. jest naga czy wyzywająco-wulgarnie ubrana. To samo tyczy się nauczycieli. Pozycja nauczyciela wymaga pewnej kultury nie tylko w godzinach pracy ale i poza nimi. Sa chyba jakies "powazne" portale? Albo wszystko szmira? :-D

Gość gość
Dlaczego mowicie o desperacji? Trudno zrozumiec. Bye

Gość gość
Zależy co się wypisuje, wstawia i do kogo. Nauczyciel to osoba publiczna.

Gość zielona butelka
No a czym to jest jak nie desperacją? Szukanie chłopa na siłę? No dla mnie wręcz desperacją śmierdzi.

Gość gość
Poważana osoba z powodzeniem nie musi szukać w internecie i wystawiać się na ocenę, może wyśmianie ze strony uczniów lub rodziców.

Gość gość
Wy sie tam wszystkiego boicie. :-D A najbardziej ksiedza :-)

Gość gość
No a czym to jest jak nie desperacją? Szukanie chłopa na siłę? No dla mnie wręcz desperacją śmierdzi. Tym bardziej, że są inne realne miejsca, w których można kogoś poznać.

Gość gość
A jesli dookola sa tylko same buraki i marchewki? No to co ma zrobic? :-O

Gość gość
Są też normalni.