Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PolskiPotencjalnyKredytobiorca

Cholerny BIK czy mieliscie do czynienia

Polecane posty

Od kilku lat staramy się o kredyt konsolidacyjny. Cały czas w bankach wyskakiwało że mamy złą historię kredytową. Owszem czasem był poślizg w spłatach,ale nic poważnego. Długi czas myśleliśmy że to karta kredytowa, nic innego nie było aktywne, wszystko spłacone i zamknięte. Poczekaliśmy, spłaciliśmy kartę kredytową i udaliśmy się do biura kredytowego w którym doznaliśmy szoku> Zadna karta kredytowa, jakiś przedawniony kredyt za który PODOBNO była windykacja, o czym nie mieliśmy zielonego pojęcia o całe wielkie 10 złotych! Nic do nas nie przyszło przez te lata, a kredyt w 2010 został całkowicie spłacony. W raporcie który dostaliśmy widnieje data wzięcia kredytu i to nieszczęsne windykowane 10 złotych, ale nie mamy pojęcia jaki to był bank. Jak to sprawdzić, gdzie uzyskać pełen raport, jak wyczyścić te dane żeby można było spokojnie ubiegać sie o kredyt.

Gość gość
załóżcie konto na BIG , nie BIK , tam po wszystkich rejestracjach potwierdzeniu tożsamości itp wtedy uzyskacie pełny podgląd w wasze "długi" , ja jestem zablokowana przez 800 zł które zostało spłacone , ale niestety były wierzyciel ma 10 lat na to żeby nas ściągnąć z listy nierzetelnych klientów , można pisać do byłego wierzyciela o zniesienie z listy itp . pomogłam?

No właśnie największy problem w tym, że ja nie mam pojęcia kto jest tym wierzycielem. Spróbuję z tym BIG, zobaczymy co wyjdzie. Ty próbowałaś na tej stronce? Jest bezpieczna?

zarejestrowałam się ale to chyba trochę potrwa, trzeba się weryfikować listownie

Gość gość
tam po weryfikacji dowiesz się wszystkiego, niestety trzeba listownie