Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że samotne matki to najczęściej puszczalskie i głupie panny

Polecane posty

Gość gość
Dokladnie tez tak mysle ze autorowi chodzilo o panny z dzieckiem. Czesto ojciec dziecka nieznany zreszta co to za kobieta co nigdy mie byla zona a ma dziecko bez jego ojca?

Gość gość
mlode tak samo potrzebuja wsparcia tylko sa mniej dojrzale i niekoniecznie rozumieja,ze szybki i zadowalajacy seks to nie cos co utrzyma goscia przy sobie.

Gość gość
jestescie brutalni:-P

Gość gość
ale na to tez jest rozwiazanie - niech sie powstrzymają od seksu, poki psychicznie do tego nie dojrzeją i do mozliwych konsekwencji jakie ze sobą niesie; i tu chyba sie zaczyna rola rodzicow i szkoły, jakichs akcji spolecznych uswiadamiajcych takie idiotki sikunki

Gość gość
nie, nie jestesmy brutalni, jestesmy logicznie i obiektywnie myslacy

Gość gość
wstydu nie macie :( tak napadac na samotne matki !! same sobie tego dziecka nie zrobily to tych nieodpowiedzialnych facetow trzeba wyslac do ciezkiej , przymusowej pracy i caly zarobek oddac matce z dzieckiem ! moze wtedy kazdy facet by sie zastanowil czy warto pchac sie wszedzie ze swoim fiuutem ?

Gość LarsUlrich
po czesci racje ma autor

Gość Samotna_mama_z_wyboru
Nie zgodzę się co do tych ślubów. Jestem samotną matką nieślubnego dziecka. I nie wstydzę się tego. To jemu powinno być wstyd, że przez jego brak zahamowań i brak mózgu zniszczył rodzinę, trzeba było odwołać ślub wyznaczony na pół roku po porodzie bo nie chciałam z brzuchem do ołtarza iść więc przesunęliśmy termin. Myślałam, że uda mi się wybaczyć mu to kiedyś więc pomimo odwołanego ślubu byliśmy "razem" jeszcze rok. Ale nie umiałam a i on nie starał się szczególnie o to. Co gorsza twierdził, że to wszystko przez tą ciążę (czyli DZIECKO nota bene owoc MIŁOŚCI :O) Nie dbał ani o mnie ani dziecko, nie zajmował się nim, jego rola sprowadzała się do tego, że zarabiał. Jeśli się zdradza ciężarną narzeczoną bo ta nie może uprawiać sexu ze względu na ową ciążę to cz ja to jest wina przepraszam, moja? Mógł nie decydować się na dziecko, a jeśli już to zrobił to powinien liczyć się z tym, że różne konsekwencje może nieść ze sobą ciąża. A więc jestem samotną PANNĄ z dzieckiem. I czy to znaczy, że jestem gorsza ? Bo nie chciałam żyć w kłamstwie i udawać przed dzieckiem kochającej rodzinki, siedzieć z facetem, którego przestałam kochać tylko dlatego, że jest jego ojcem ? NIE ! Teraz płaci alimenty, widuje go raz na dwa tygodnie a ja sobie jakoś radzę. Pracuję i mam pomoc rodziny o co nawet nie prosiłam nigdy. Sami mi dają sami kupują...nieproszeni. Nie oceniajcie każdej babki, która sama wychowuje dziecko z góry w ten sposób. Tak nie można. Bo czasem to nie głupia pinda tylko facet okazał się dupkiem.

Gość gość
mamy wstyd - ja nog nie rozkladalam, bo kierowalam sie rozumem, przewidywalam konsekwencje; owszem facetow uchylajach sie od obowiazkow alimentacyjnych nalezy publicznie pietnowac ku przestrodze innych i wysylac do ciezkiej fizycznej pracy w przypadku uchylania sie- tak by wszyscy wiedzieli ze tak koncza nieodpowiedzialni ru/chacze; wstydu nie masz ty, broniąc siusiumajtek i popierajac brak myslenia, glupota od myslenia nie zwalnia! owszem, sa sytuacje, gdy kobieta/dziewczyna zostaje zgwalcona, to wtedy rzeczywiscie na nic wplywu nie ma i tylko wtedy nie ma wplywu, ale w wiekszosci sytuacji ma wplyw na to, czy misio sie w nia zleje czy nie

Gość gość
kobiecino z 10.34- przeciez juz ustalilismy, ze temat nie dotyczy kobiet doroslych w powaznych zwiazkach typu narzeczenstwo, tylko siusiumajtek co zrobia wszystko dla misia, oczywicie, ze trafilas na wrednego gnoja i lepiej dla dziecka bez takiego tatusia, nie nakrecaj sie, bo nie ciebie tu piętnujemy ;)

Gość gość
Oczywiscie ze to wina tych dupkow facetow :( Ja zawsze jestem po stronie samotnej matki i podziwiam te kobiety;) fajnie jak maja wsparcie w rodzinie ,i tak powinno byc !

Gość gość
Samotna matka to samotna matka ! niezaleznie od tego jak do tego doszlo ,kazdej nalezy sie szacunek i wsparcie ! dlaczego nie przyczepiacie sie do tych smierdzacych fiuutow co sie wszedzie wpychaja ? powiesic wszystkich za jaja i niech sobie wisza az sie pourywaja :P

Gość gość
Wina tez facetow dupkow ale ktos tych dupkow wybiera. Mozemy pietnowac takich facetow wysylas ich do przymusowej pracy itd. ale to nie mnienia faktu, ze to kobiety wybieraja sobie takch a nie innych facetow. Jakos w tym temacie mozna odszukac kobiety ktore takich problemow nie maja.

gość dziś Dokladnie tez tak mysle ze autorowi chodzilo o panny z dzieckiem. Czesto ojciec dziecka nieznany zreszta co to za kobieta co nigdy mie byla zona a ma dziecko bez jego ojca? x x Odniosłam się do tego.

Gość gość
a ty nie wiedziałas z kim się zadajesz, z kim sypiasz? Jestem kobietą i nie uwierzę we wciskane kity, że odpowiedzialny, dojrzały mężczyzna oleje swoją kobietę w ciąży bo "nagle się zmienił". Zadajecie się z elementem społecznym, kryminalistami, cwaniakami a pozniej zalicie jakie jesteście skrzywdzone? Chyba głównie przez swoją głupotę spowodowana umiejscowieniem mózgu w kroczu. Owszem, wina leży też po stronie facetów ale to kobieta decyduje jakiego mężczyznę dopusci do siebie. Trochę więcej szacunku do siebie, która objawia się mi. w tym, z kim wchodzimy w związki, jakie zachowania wobec siebie tolerujemy. To z kim się zadajemy swiadczy o nas samych, jeśli macie dzieci z nieodpowiedzialnymi idiotami to wniosek jest prosty.

Gość gość
bo temat jest akurat o matkach a nie o tych, ktorzy je pokryli, zalozcie temat o ru/chaczach pospolitych, to tam tez ich 10 razy mocniej pojade... ;)

Gość gość
Samotna matka samotnej matce nie rowna. Co innego wdowa czy rozwodka a co innego puszczalska panna z dzieckiem z ojcem NN albo gdzie ojciec jest zonaty. Pomoc nalezy sie dziecku a nie matce. Dziecko jest niewinne ze matka sie puszczala.

Gość gość
One nie beda wyzywac ruchaczy bo latwiej im wyzywac prawiczko od scierwa.

Gość gość
to moze jakies "one" nie beda, ale ja bede... btw. lepszy prawik niz dluznik alimentacyjny ;)

Gość gość
Kazda samotna matka zasluguje na szacunek i wsparcie i przestancie sie czepiac tych kobiet bo zycie potrafi platac figle :P Jeszcze nie wiesz czy twoja corka nie bedzie kiedys taka puszczalska ;)

Gość gość
nawet jakbym miala corke, to robilabym wszystko, aby ja wychowac na istote myslaca mozgiem... zyczysz mi takiego nieszczescia, dlatego piszesz o potencjalnie puszczalskiej corce? ja tylko krytykuje brak rozumu takich jak ta, co chce 500 zl od rodzicow i 500 od siostry - bo jej sie nalezy... nie no super jest ta dziewczynka ;) warto takie bronic i mowic, ze dobrze robia, ze misio wiezienny sie zlewa, a ona nie umie powiedziec "nie", nieprawdaz?

gość dziś a ty nie wiedziałas z kim się zadajesz, z kim sypiasz? x Zbastuj! Na czole mu nie pisało, że gdy nie będę mogła przez 9 miesięcy ciąży uprawiać sexu w końcu nie wytrzyma i pójdzie na lewizne ! Facet z normalnego domu, z pracą, z pozycją. Jego ojciec dostał takiego silnego stresu kiedy się dowiedział, że wylądował w szpitalu. Matka płakała pół dnia. Nie mogli w to uwierzyć, że ich syn w taki sposób potraktował swoją narzeczoną. Facet starszy ode mnie 10 lat. Wydawać by się mogło, że poważny i że chciał prowadzić poważne poukładane życie. Może i chciał, ale nie liczył się konsekwencjami swoich decyzji. Jeśli miał zostać moim mężem zanim jeszcze zaszłam w ciążę to chyba nie sądzisz, że brałam w ciemno, pierwszego lepszego dupka z ulicy ?! :o

Gość gość
widac to ze stary, to nie znaczy ze dojrzaly, uwierz, on jeszcze kiedys pozaluje, ale bedzie za pozno ;) i tak wczesniej czy pozniej by zdradził, bo jak widac mial do tego sklonnosc, bedzie jeszcze wyl, jak nie bedzie ial kto mu podac szklanki wody ;)

Gość gość
Takie puszczalskie sa dobre na stukanie ale z nimi rodziny sie nie tworzy. Trzebaby byc skonczonym frajerem.

Gość gość
A dlaczego nikt nie mówi o aborcji. Gdyby taka "puszczalska " jak nazywacie panny z dzieckiem miała możliwość dokonać aborcji to pewnie niejedna by jej dokonała. Ale tego nie zrobiła, więc trzeba powiesić na niej wszystkie psy?Ja podziwiam te młode matki samotnie borykające się z losem .To właśnie jest dla nich kara za swój postępek, ze została sama z dzieckiem bez wsparcia rodziny i ojca dziecka.Im należy pomóc a nie fundować z naszych podatków kolacje dla polityków

Gość gość
samotne matki SAME wybrały tych du/p/k/ów na ojców swoich dzieci bo na takich właśnie lecą, a teraz chodują w macicy ich następcę takiego samego du/pka i świn ię i my mamy je podziwiac ze roznoszą tą zarazę po swiecie i przedłuzają upodlenie ludzkości rodzac kolejne świnie? ni h/uja

Gość gość
jakim bezmozgowcem trzeba byc ,zeby obrazac samotne matki ? dla mnie to kobiety ,ktore zasluguja na najwiekszy szacunek ;) Jak mialam 14 lat i zabralo mnie pogotowie to sasiadka smiala sie do innych,ze jestem w ciazy ,a ja mialam tylko atak wyrostka. Kilka lat pozniej jej corka zyla bez slubu z facetembrudasem leniem i pijakiem :P a ja wyszlam za maz i to byl pierwszy mezczyzna w moim zyciu . Corke mozesz sobie wychowywac ;) ale nie bedziesz wszystkiego wiedziala i nie wszystkiego bedziesz mogla dopilnowac, wiec nie chwal sie zawczasu bo zycie potrafi kazdemu dokopac .

Gość gość
wiesz, ja nie jestem ta sasiadka, i nie smieje sie, jak sie komus dzieje krzywda, i nie musisz swoich negatywnych emocji zwiazanych z ta osoba przelewac na obcych sobie zupelnie ludzi, ktorzy nic do ciebie nie maja... a pusczalska gowniare wyrzucilabym z domu na zbity ryj bez prawa powrotu ;)

Gość ukulelemelelele
Będę bezpośredni, większość tych dziewczyn które zachodzą w niechcianą ciąże to patologia, która sama wybiera sobie taką patologię i dorabia do tego ideologie, że już wszystko będzie w skowronkach. Bo na prawdę trzeba mieć iq <68 żeby myśleć, że jakiś pijak, ćpun, wydziarany dresiarz z łysą pałą na testosteronie będzie nagle uczuciowym i troskliwym mężem i ojcem no żaaaaal... Ale cóż jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a są sobie winne bo same wybierają takich debili na ojców swoich dzieci, którzy później mają w d***e wychowywanie tych dzieci i zostawiają je same sobie i lecą zapładniać resztę idiotek, które wierzą, że ten jest tym jedynym i nie mogą się oprzeć draniowi bo takich lubią i tacy je podniecają :)

Gość gość
Żadne porządny facet nie weźmie sobie samotnej matki, co najwyżej jakiś mega-desperat