Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki prezent dla 9latki

Polecane posty

Gość gość

Tak w granicy 100-150zl dajcie jakis pomysl bo wysiadam

Gość gość
coś z monster high, to szał wśród 9latek.

Gość gość
Doladowanie do telefonu jesli ma jakis kosmetyk ksiazke zalezy co lubi

Gość gość
kurcze moja córka miała szał na monster high w wieku 5 lat..teraz ma prawie 7 i leżą i gniją, chyba wszystko posprzedaję a ma tego 30 sztuk. Wtf..

Gość gość
Wystaw na allegro, pojda jak swieze buleczki. Moja 7-latka ma chyba z 15 sztuk barbie ktorymi sie nigdy nie bawila, dostawla na urodziny, ciekawe za ile to pojdzie na allegro.

Gość gość
a co kupić 5 i 7 latce które mają dosłownie wszystko i im się w dupkach przewraca?? powiem wam że to jest dramat, dzieciaki mają dosłownie wszystko co tylko chcą i co roku jak zbliza sie mikołaj jest ten sam problem. O tyle dobrze że mieszkaja daleko to sie z nimi widzimy na swieta albo na mikołaja.. Słodyczy jeść nie mogą, wszystkie lalki mają...

Najlepiej zorientuj się co lubi. Każde dziecko lubi co innego, niektóre lubią 'Monster High" ale np. niektóre szaleją za syrenkami czy wróżkami. Jeśli za np. syrenkami, możesz kupić jej książke o syrence, lalke- syrenke lub coś co po prostu wiąże się z syrenkami.

Gość gość
moja 10 latka już nie cierpi monster high natomias jest na Disney chanel serial VIOLETTA i zbiera gadżety z tej serii ma juz książke na podstawie filmu i torebke listonoszke(coś co lubi i rzeczy bardzo pożyteczne.Pozdrawiam.

Gość gość
ja nie mam corki ale kolezanka mowila ze jej corka 10lat chce jakies kucyki pony z nowej kolekcji;)

Gość gość
9 lat to też już czas na strojenie się ;) Ja np wyczailam ostatnio w Rossmanie taki zestaw do robienia paznokci, chyba 30 czy 40zł kosztuje. Mozna też kupić jakieś perfumki, błyszczyk, do tego fajną kosmetyczkę, jakiś bajerancki grzebień czy szczotkę do włosów z opaską, gumkami, spinkami.

Gość gość
Dokladnie, ja kupilam mojej corce kosmetyczke z perfumkami, plynem do kapieeli i myjka do ciala. Mozesz tez kupic jakas ladna kosmetyczke osobno np z psem czy kotem i ladnie zaopatrzyc ja w ozdoby do wlosow, pachnace mydelka itd. Czesc dziewczynek wogole nie interesuje sie bajkami i serialami a np kocha zwierzeta jak moja chrzesnica, uwielbia koty i cokolwiek doslownie cokolwiek z kotem zawsze wprawia ja w szal zachwytu :) a moja 8- letnia corka uwielbia ksiazki i zadne lalki czy gadzety z disney channel ktorego nawet nie zna w ogole ja nie zaknteresowalyby. tak wiec po prostu podpytaj kogos kto zna dziewczynke czym mala obecnie sie interesuje i na jakim jet etapie.

Gość gość
teraz jest szal na violette ;| moja lubi monter high ale bardziej furbiego ;) maly furbie jest w granicach 150zl ;)