Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkaaaa

Boję się rozmów z moim facetem

Polecane posty

Gość lenkaaaa

Kochane, wiem, że może się to wydawać dziwne a czasem nawet i chore, ale moje rozmowy z mężczyzną to dno. Boję się jak zaczyna rozmowę, bo wiem że nie potrafię jej pociągnąć, wypowiedzieć się, i jest wówczas klapa. Facet wzdycha z bezsilności, a ja mam ochotę się rozryczeć. I powiem Wam, że jest mi strasznie z tym przykro, bo widzę że On się z tym męczy . Nie wiem dlaczego tak jest, ale jak On zaczyna o czymś mówić ( tak samo o rzeczach ważnych, o polityce, filmie, książce, o jakimś problemie społecznym ) to ja nie mam nic do powiedzenia w tym temacie, i też zadaje mi ppytania, czy na coś zwróciłam uwagę, czy coś ciekawego przeczytałam , co na dany temat myślę a ja mam blokadę i odpowiadam jednym słowem , zdaniem lub mówię ze musiałabym się nad tym zastanowić. Nie wiem dlaczego tak jest, ale wydaje mi się ze ja nie jestem taką osobą, rozmawiam z luźdzmi na studiach, ze znajomymi. A przy moim się zamykam. Wydaje mi się, że chodzi w tym wszystkim o to ze moj facet jest mega inteligentny i wszechstronnie uzdolniony, mądry, ja jestem parę lat młodsza- myślę ze brakuje mi odwagi zeby cokolwiek powiedzieć, gardło mi się zaciska, nie potrafię w ogóle ruszyć głową, nie zastanawiam się nad sprawą bo i tak wiem ze nic nie powiem bo nic mądrego do powiedzenia nie mam, wiem ze się zbłaźnię i tego najbardziej się boję. w tym tkwi problem smutas.gif to chore wiem, ale tak jest. Pomóżcie mi..

Gość Łona jest Aniołem
"o to ze moj facet jest mega inteligentny i wszechstronnie uzdolniony, mądry" Och a gdybyż tak gdybyż mnie ktoś tak dopieścił i wylał ów miód na me deficyty i przyhołubił i polukrował ...😭 ech ... ;)

Gość Łona jest Aniołem
No ale do rzeczy ,(nie mogę wszak na okrągło gadać o sobie tzn mogę i lubię ;) ale kobieta w potrzebie ;) Otóż moja droga Twój problem u korzenia jest natury emocjonalnej nie zaś intelektualnej ;) Polecam w takich przypadkach książki Kasieńki Miller i Wojtusia Eichelbergera :-p

Gość gość
dobre Łona ,przyznacie ? ;)

Gość takasobiep
Jesli nie ignoruje tego co mowisz i chetnie Cie slucha, to nie krepuj sie. Ja moge do mojego mowic i mowic... 80% z tego ma gleboko gdzies. Czuje sie z tym zle. Zamykam w sobie. Ty tego nie rob, bo Twoja druga polowka chce rozmow i bliskosci z Toba.