Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penelopabezpowodzenia

Czemu nie mam powodzenia

Polecane posty

Nie rozumiem, moje koleżanki które nie są za ładne maja powodzenie i maja chłopaka , a ja jestem bardzo ładna każdy mi to mówi ( długie nogi, jestem szczupła i zgrabna, twarz tez mam bardzo ładna oliwkowa, wyglądam jak młodsza (17 mam) wersja Penelope Cruz ) to nie są wcale przechwałki tylko tak jest, jestem naprawdę śliczna. To znaczy mam powodzenie ale na ulicy jak faceci sie odwracają i to bardzo często . Ale jesli chodzi o zarywanie to nie za bardzo oczywiście zdarzają sie ale jak juz to sami debile i nie mówię tu tylko o wyglądzie ale przede wszystkim o zachowaniu i charakterze takim dziwnym. Nie jestem specjalnie wybredna ale są jakieś granice . A te brzydkie dziewczyny czy nijakie maja powodzenie i co chwila innych chłopaków . Nie rozumiem z czego to wynika

Gość gość
zadzierasz nosa sądząc po tym, jak się tu nad sobą zachwycasz. Rozsądni faceci omijają takie zapatrzone w siebie lalunie.

Gość gość
wersja Penelope Cruz:D:D,wez sobie dziewczyno nie pochlebiaj i nie porownuj pieknej kobiety do gamonia forumowego:D,nie masz powodzenia,bo przesiadujesz w swiecie wirtualnym,poza tym ta brzydka dziewczyna,jak to nazwalas,ma cos,czego tobie brak,czyli sposob bycia,ciekawe wnetrze,zainteresowania(na pewno nie kafe:D)po prostu to cos:p

Gość gość
Wredna i zarozumiala jestes,to odpowiedz na twoje pytanie.SKROMNOSC

Piszecie jakbym conajmniej wyskakiwala do każdego nowo poznanego człowieka z tekstem ''jestem piękna '' tak nie jest . Pisze to na forum bo jest anonimowe ale normalnie gdy ktos mi cos komplementuje to nie mówię ''no raczej '' tylko ''dziękuje'' gram skromna ale podświadomie jestem świadoma swojej urody