Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Tydzien temu podczas stosunku zrobilo mi sie niedobrze, przez trzy dni mdlilo mnie okropnie, nic nie moglam zjesc, od tygodnia co ugryze to mam zgage, niestrawnosci itd. Mdlosci troche ustapily, okres powinnam dostac kolo 17stego. To juz 5 dni a okresu nie ma. Zgaga pali, sluz jest bialy jak mleko a nigdy takiego przed miesiaczka nie mialam. Do tego bola mnie ledzwie i non stop czuje klucie i bulgotanie w podbrzuszu. Nie tak jak wszystie te kobiety, ktore sobie cos uroily, bo bardzo chca miec dziecka. Ja nie chce teraz byc w ciazy, ale mowie jak jest. Wczoraj wieczorem zrobilam test ciazowy, ale wyszedl negatywny, czy moge byc spokojna i czekac na okres bez stresu? Proooosze napiszcie cos

Gość gość
sproboj zrobic rano.. bedzie wiarygodny

Gość gość
Chcialabym wierzyc tym testom. Optymistka nie jestem, test po dniu oczekiwanej miesiaczki podobno wychodzi wiarygdny o kazdej porze dnia, ale nie daja mi spokoju te wszystkie dolegliwosci.

Gość gość
na spokojnie... zrob ran :) ja takie mialam dolegliwosci zawsze przed @ i nigdy nie wiedzialam.. takze spokojnie

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
mi wyszła bardzo blada kreska dwa dni po terminie @

Gość gość
Ale rano czy wieczorem? To bedzie moja druga ciaza bardzo bym nie chciala bbyc w ciazy w tym momencie, ale to wszystko jest takie dziwne. Przy pierwszej ciazy w 3 tygodniu ciazy wyszla mi taka rozmazana slaba i rozlana cienka kreska. Dlatego nie ufam tym testom do konca.

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Test robiłam w południe. No właśnie ja też w ciąży z drugim z tym , że bardzo chciałam i odmiennie od pierwszej ciąży duuuuużo kremowego śluzu leci ze mnie

Gość gość
Mi 3 dni po terminie @ wyszedł negatywny tzn 1 kreska tydzień później zrobiłam drugi test i już były 10 kreski teraz już jestem w 14 tygodniu

Gość gość
Nie wiem co am myslec. Rano zrobie test. Boje sie tylko jednego, ze test wyjdzie negatywny a okresu dalej nie bedzie i za tydzien dwa okaze sie, ze i tak jestem w ciazy. Chce miec drugie dziecko, ale nie teraz. Czeka mnie przeprowadzka do innego miasta, zalatwianie roznych spraw, zycie z dala od bliskich. Chcialam wrocic do zycia zawodowego, poniewaz moja corka ma juz pnad 3 lata i chodzi do przedszkola.

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
moja córka ma 21 miesiecy :) ale indywidualna sprawa kiedy następne dziecko. A jak długie masz cykle?

Gość gość
Tak autorko na pewno pierwsze objawy miałaś już podczas stosunku!! Takie nie-staraczki mają często większe schizy niż te starające się.

Gość gość
Mowie jak sie czulam nie wiem co z czym i jak ma wspolnego. W dniu oczekiwanej miesiaczki zwymiotowalam i mdlosci utrzymywaly sie 3 dni. Zgaga meczy mnie do teraz caaaly czas. Jest 5 dni po dniu oczekiwanej miesiaczki. zazwyczaj 28 dni.